NB II

Ki kér egy Fröcsit?

Az élvonalban (Pécs) vagy a másodosztályban (Kozármisleny) szerepel tavasszal Fröhlich Roland?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Dunaújváros, MTK, Baja, Szekszárd, Érd: ezek Fröhlich Roland pályafutásának korábbi állomásai. A PMFC és a Kozármisleny honlapja is kész tényként közli, hogy a tavaszi időszakot az NB II-es csapatban tölti, ehhez képest a 24 éves csatár a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, tavaly nyári szárkapocscsonttörése már csak rossz emlék, és tudomása szerint még nem született végleges döntés arról, hol folytatja pályafutását a következő hónapokban.

– Még nincs eldöntve, hol folytatom, még nem biztos a helyzetem – mesélte a Fröcsi becenévre hallgató játékos. – Úgy érzem, a lábammal nincs semmi gond, hamarosan megint erőre fogok kapni. Ősszel még nagyon érződött, hogy törésből jöttem vissza, nem bírtam úgy végig a meccseket, ahogy rendesen. Negyven perc után éreztem, hogy elfáradtam, de számoltam vele, hogy csak most, a téli felkészülés során tudom visszanyerni az erőmet.

A közelmúltban kétszer is megmérkőzött egymással a Pécs és a Kozármisleny. Ezeken a találkozókon Fröhlich Roland a PMFC-ben szerepelt, és azt mondja, a lábával minden rendben volt. A mutatott játékáról, a teljesítményéről azt mondta, a felkészülés elején még nem lehet felmérni, hol tart egy-egy játékos.

Bár a baranyaiak horvátországi edzőtáborozásán nem vesz részt, nem gondolja úgy, hogy jobb lenne, ha Kozármislenyben töltené a tavaszt. Bár ott biztos helye lenne a kezdőben, a PMFC esetében sem lehet kiszámolni, ki mennyit játszik majd, hiszen hosszú a félév, formahanyatlások és sérülések egyaránt elképzelhetőek.

Olvasói sztorik