NB II

A Kozármisleny is jól hajrázott

Az átigazolási időszak utolsó napján két pécsi játékossal bővült az NB II-es Kozármisleny kerete.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Nagy József korábban már szerepelt a baranyai kisváros együttesében, ezúttal kölcsönjátékosként érkezik a PMFC-től. A 24 éves védő a tavalyi szezonban hét alkalommal lépett pályára az NB I-ben, de az új vezetőedző, Supka Attila idén nem nagyon számított rá, csupán az NB III-as csapatban lépett pályára.

Az ugyancsak 24 éves Fröhlich Roland az utolsó nyári felkészülési mérkőzésen szenvedett szárkapocscsont-törést, amely hosszabb kihagyással jár. Várhatóan szeptember végén térhet vissza a pályára, így a rehabilitációjára illetve, a formába lendülésére Kozármislenyben kerül sor. 23 alkalommal szerepelt az NB I-ben, és két gólt szerzett.

Korábban már megírtuk, hogy három próbajátékosát is leigazolta a Kozármisleny. Két idegenlégióssal bővül a keret: a középpálya szélén bevethető Marko Bjelanovics, illetve a védő Danijel Romics is a másodosztály Nyugati-csoportjában szereplő együtteshez szerződött, ahogyan a korábbi siófoki belsővédő, Gadó Gábor is. Ezzel 21 főre bővült az NB II-es csapat kerete – áll a klub honlapján.

Olvasói sztorik