NB II

Kozármislenyben nehéz idény elé néznek

Márton Gábor vezetőedző el van keseredve, teljesen érthetően...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem a legjobb hírek érkeznek a Kozármisleny NB II-es csapatától. Amikor napról napra újabb és újabb játékosok távozásáról lehetett hallani, már tudni lehetett, hogy nagyon nehéz idény elé néz a baranyai együttes – írja a bama.hu.

Az ezüstérmes keretből sokan eligazoltak, közöttük meghatározó emberek: Tasselmájer Tamás, Fellai József, Tóth Zoltán, Gyánó Szabolcs, Wittrédi Dávid, Pintér Attila, Fodor Ferenc és Rácz Ferenc is távozott, ez pedig nagy érvágás. Maradt Kiss Márton, Balaskó Csaba, Zsdrál Miroszlav, Kovács Tamás és Vég Bence.

– Úgy alakult a helyzet, hogy az utóbbi időben minden félévben új csapatot kellett építenem, most is így áll – jegyezte meg Márton Gábor vezetőedző. – Csakhogy eddig legalább mindig megmaradt a gerinc, amely mellé lehetett újakat szerződtetni. De most nincs már nincs meg a mag.

A közelmúltban néhányan már részt vettek próbajátékon Kozármislenyben, de a szakvezetőnek többekről lesújtó a véleménye. Hogyan is mondhatna jót arról, aki a második kör után kiállt a futásból, mert nem bírta tovább, és bevallása szerint rosszul lett, ezért kellett pihenőt kérnie. Ezek után nem meglepő, hogy nem kapott szerződést.

Két új focistájuk mindenesetre már van, Tányéros Ádám Vácról érkezett, rögtön bevethető, de Puskás Zoltán egyelőre csak a jövő embere. Másokkal még tárgyalásban vannak, ám egyelőre kérdéses, hogy közülük kit tudnak megszerezni. Pedig kell új igazolás, mivel kevesen vannak.

– A harmadik hetet kezdtük meg a felkészülés során, de olyan kevesen vagyunk, hogy hétfőn csak hat játékossal tudtam edzeni – kesergett Márton Gábor. – A szűkös létszámba az is belejátszik, hogy sok a sérültünk. Amióta itt vagyok Kozármislenyben, ilyen rosszul még nem kezdődött felkészülés. Nem akarok panaszkodni, bár elkeserítő a helyzet. Nagyon nehéz év elé nézünk, ráadásul az új kiírás miatt kiélezett bajnokság jön.

Nyomatékosítanánk: az NB II Nyugati-csoportjának legutóbbi ezüstérmeséről beszélünk, amely a 32 csapatos mezőnyből egyedüliként nem kap önkormányzati támogatást…

Olvasói sztorik