NB II

Otthon marad a Kozármisleny

Hosszú és komoly tárgyalássorozatra volt szükség az ezüstcsapat megmentéséhez.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt napok háttérmunkájának köszönhetően továbbra is hazai pályán szerepelhet az NB II Nyugati-csoportjának legutóbbi ezüstérmese, a Kozármisleny SE – áll a klub honlapján.

Az egyesület leadta nevezését, mégpedig úgy, hogy továbbra is Kozármislenyben rendezi bajnoki mérkőzéseit. Az elmúlt hetekben különböző hírek láttak napvilágot, egyik-másiknak volt is alapja, de köszönhetően a klub tulajdonosának, Feleki Attilának mégis sikerült megoldani a már megoldhatatlannak tűnő feladatot. A szakmai stáb is marad, így Márton Gábor lesz a vezetőedző, Takács Lajos a másodedző és Volcsányi Csaba a kapusedző.

Persze, ettől még nem lélegezhetnek fel a baranyai kisvárosban, hiszen ismét csapatot kell építeni. Fellai József nagyszerű szezont tudhat maga mögött, hiszen végig kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott, ráadásul védő létére hat gólt szerzett, ezzel felkeltette az NB I-es Pápa érdeklődését, így a bakonyiaknál folytatja pályafutását.

Wittrédi Dávidnak is kiválóra sikeredett a kozármislenyi pályafutása, valamivel több, mint fél év alatt 12 gólt szerzett, és korábbi egyesülete, a PMFC szerződtette. A házi góllövőlista második helyén végzett kilenc góljával Rácz Ferenc, aki újra felépítette önmagát, és több NB I-es klub is aktívan érdeklődött iránta, de talán a legjobb helyre, a sok fiatalt foglalkoztató NB II-es bajnokcsapathoz, az MTK-hoz került. Jelenleg még tesztelik ugyan, de szinte biztos, hogy szerződést fog kapni.

A rutinos labdarúgók közül távozik két kölcsönjátékos, Pintér Attila és Gyánó Szabolcs is. Pintér neve felvetődött az NB I-es Pápa csapatánál, Gyánót pedig hívta a Szigetszentmiklós, de nem kizárt, hogy szülővárosában, Dombóváron edzősködéssel egybekötve folytatja pályafutását.

Fodor Ferenc és Zsdrál Miroszláv a PMFC kölcsönjátékosaként szerepelt Kozármislenyben, ők Pécsett kezdték meg a felkészülést, ahogy Kiss Márton is.

Mivel a klub helyzete eddig nagyon instabilnak tűnt, érkezőkről még lehet beszámolni. A csapat magját szeretnék együtt tartani, és a klub filozófiája szerint további tehetséges fiatalokat szerződtetni, akik megmutathatják magukat egy NB II-es csapatban, és onnan tovább is léphetnek. A felkészülés július 2-án kezdődik.

Olvasói sztorik