NB II

Heten, de nem gonoszok

A PMFC hét játékosa szerepel a tavaszi idény folyamán kölcsönben az NB II-es Kozármislenynél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hét játékost kölcsönöz tavaszra a PMFC a másodosztályú Kozármislenynek: Fröhlich Roland nem az élvonalban szerepel a folytatásban, hanem visszatér az NB II-be. A pécsi szakmai stáb szerint az első osztályban nem kapna elég lehetőséget, s jobb, ha Kozármislenyben folyamatosan játszik. Ott szerepel még Nagy Dominik, Erőss Csaba, Városi Viktor, Zelenyánszki László, Zsdrál Miroszláv és Birtalan Botond is – írja a bama.hu.

Azok közül, akikre a felkészülés kezdete óta nem számítanak a PMFC-nél, Bodnár Lászlóval, Demjén Gáborral és Leon Panikvarral már mindent lerendezett a pécsi klub. Okoronkwo sorsa azonban továbbra is kérdéses: a nigériai elmegy külföldre, vagy a Kozármislenyben, esetleg a PMFC II-ben játszik, bár elég komikus lenne, ha a sztárként igazolt és jelentős fizetésért tartott játékos az NB II-ben vagy az NB III-ban gurigázna…

Eldőlt, hogy nem marad a PMFC-nél a szlovákiai Harsányi Zoltán. Az ősszel kölcsönben a Szpartak Mijavában futballozó csatár menedzsmentje jelezte, hogy a játékos máshol szeretné folytatni a pályafutását. A felek végül olyan megállapodást kötöttek, amely szerint a PMFC kap egy összeget, amely fedezi a játékos Pécsett tartózkodásának költségeit, valamint a játékjogának bizonyos százaléka a pécsieké marad.

A pécsiek február 2-án, szombaton 12 órától a Ferencváros csapatával játszanak felkészülési mérkőzést, Szekszárdon. A meccset követően Horvátország felé veszik az irányt, hiszen eldőlt, hogy Rovinjba edzőtáborozik a PMFC-Matias első kerete.

Olvasói sztorik