Hírek

A Vasas nem megy vacsorázni

Nagyon úgy tűnik, továbbra is csak közlemény formájában kommunikálnak Angyalföldön...

Kapcsolódó cikkek

Békülékeny hangnemet ütött meg a Vasas Futball Kft., és egy vacsorameghívást tett közzé:

„Egy futballklub sikere nagyban függ attól, vannak-e olyan példaképek, akikre a fiatalok felnézhetnek, akiket csodálhatnak mindazért, amit szeretett egyesületükért tettek.

A példaképek véleménye mindig nagyon fontos, hiszen évtizedek folyamán felhalmozott tapasztalatuk olyan kincs, ami semmi mással nem pótolható. Kiemelten igaz ez egy olyan klub esetében, amely hírnevét számtalan legenda öregbítette.

A fenti gondolatok jegyében Faragó Attila, a Vasas futballcsapatát működtető HÍD Akvizíciós Zrt. vezérigazgatója sok szeretettel meghívja a Vasas legendás labdarúgóit csütörtök estére egy kötetlen beszélgetéssel egybekötött hangulatos vacsorára. A terített asztal mellett a legendák a vezérigazgatótól személyesen választ kapnak minden olyan kérdésre, amely nyugtalanítja őket imádott Vasasuk jövőjét illetően. Az estebéden természetesen Markovits László elnök urat is szívesen látjuk, amennyiben megtisztel bennünket jelenlétével.”

Sejthető volt, hogy a másik felet nem lehet ennyivel lekenyerezni, íme, a válasz:

„A Vasas Sport Club, mint a Vasas Futball Kft. egyszázalékos kisebbségi tulajdonosa a közeljövőben tervezett többségi tulajdonossal történő hivatalos találkozóig nem kíván reagálni – írta a Sport Club a sajtótájékoztató után az MTI megkeresésére. Markovits László jelezte: – Tekintettel a kialakult helyzetre, a Vasas Futball Kft. weboldalán közzétett vacsorameghívásnak a labdarúgó-legendák és én sem tudunk eleget tenni, ugyanakkor mindannyian nyitottak vagyunk egy személyes megbeszélésre a Fáy utcában, a Vasas Sport Club központjában.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik