Hírek

Edzőcsere a Vasasnál: Vlak távozott!

Már nem a horvát Marijan Vlak a Vasas-Híd vezetőedzője! Az áldatlan állapotok miatt távozó trénert Urbán Flórián váltja.

Kapcsolódó cikkek

Először a pepsifoci.hu írta meg, hogy váratlan edzőváltás történt az NB I-ben. Távozott a Vasastól Marijan Vlak, aki ősszel érkezett. 12 bajnokin ült a kispadon, 1 ponttal kapta meg a csapatot, ehhez 16 egységet tett hozzá, így biztosan nem az eredménytelenség miatt kellett mennie, de a pontos okok egyelőre nem ismertek.

Megbízott edzőként Urbán Flórián veszi át az irányítást. Gelei József kommunikációs vezető megerősítette az edzőcsere hírét, és hozzátette, hamarosan hivatalos közleményt adnak ki az ügyben.

A sportnapilap internetes kiadása azt írja, hogy Marijan Vlak lemondott, utódja az eddigi segítő, Urbán Flórián lesz, aki ezek szerint tehát nem csak ideiglenes megoldás! A horvát tréner a klubnál uralkodó áldatlan körülmények miatt adta be a felmondását.

A Vasas hosszú ideje tartozik a játékosainak, a külföldiek közül sokan még a lakbérüket sem tudják kifizetni, ezért könnyen lehet, hogy az összes légiós elhagyja az együttest. A vezetők három külföldit szeretnének megtartani: Marko Simics, Haris Mehmedagics és Lubos Ilizi szerepel a csapat terveiben, a többiek távozhatnak. A többi légiós, illetve a magyarok közül Farkas Balázs és Simek Péter elhagyja a csapatot, viszont Hercegfalvi Zoltán érkezhet!

Olvasói sztorik