Videó

Román előtt

Tüzes párharcok jellemezték a keddi edzéseket.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott tagjai kedden már taktikai elemeket is gyakoroltak Telkiben, szerdán megbeszélés és egy edzés szerepel a programban – írja a szövetség honlapja.

A hétfői regeneráló edzést követően kedden már jobb időjárási körülmények mellett gyakorolhattak a játékosok. A kisebb sérülések rendbe jöttek, a délutáni tréningen egyedül Varga József készült külön a többiektől. Egervári Sándor és stábja már a románok elleni taktikai elemeket gyakoroltatta a játékosokkal, akik nagy lelkesedéssel készülnek az előttük álló feladatokra, legalábbis ezt jelzi, hogy láthatóan keményen odatették magukat az egymás közti párharcok során.

Kedden este Csányi Sándor MLSZ-elnök látogatta meg a csapatot, és részt vett azon a köszöntésen, amelyet a közelmúltban kerek válogatottságot ünneplő játékosok számára rendeztek. Dzsudzsák Balázs az 50., Király Gábor a 75., Szabics Imre a 25., Vanczák Vilmos az 50., Koman Vladimir a 25. válogatottsága alkalmából kapott emlékplakettet a szövetség elnökétől.

Szerdán Varga József az Euromedic Diagnostics laboratóriumában járt orvosi vizsgálaton, és itt kiderült, hogy korábbi sérülésének már nincs nyoma, a vádlijában nem mutattak ki folyadékot, így ma délután a középpályás csatlakozhat a keret többi tagjához. A válogatott stábja az elmúlt napokban folyamatosan egyeztetett a Greuther Fürth orvosaival, a középpályás mielőbbi teljes felépülése érdekében, és jó esély mutatkozik arra, hogy Varga bevethető lesz a pénteki mérkőzésen.

Olvasói sztorik