NB I

Mit nem szabad pénteken?

Tilos az arcot a felismerhetetlenségig eltakarni, illetve az elzárt területre bármit bedobni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar és a román válogatott pénteken világbajnoki selejtezőt játszik a Puskás Stadionban, a FIFA büntetése miatt zárt kapuk mögött.

A rendőrség korlátozza a forgalmat Budapest több pontján. A részleteket ide kattintva olvashatják és térképeket megnézhetik!

A rendőrség hangsúlyozta: akiknél pirotechnikai eszközöket találnak, azokkal szemben szabálysértési eljárást indítanak. Emlékeztettek: szabálysértést követ el az, aki az arcát a felismerhetetlenségig eltakarja, vagy egyes elzárt területekre jogosulatlanul belép vagy bármit bedob.

A Magyar Labdarúgó Szövetség kér mindenkit, hogy sportszerűen és a speciális helyzetre vonatkozó szabályok betartásával fejezzék ki a csapat iránti kötődésüket, szimpátiájukat. Aki a FIFA előírásainak megszegésével, a zárt kapus mérkőzésre vonatkozó szabályok áthágásával akarja kifejezni a magyar válogatott iránti elkötelezettségét, csak újabb szankciókat, pontlevonást, legrosszabb esetben a magyar csapat selejtező csoportból történő kizárását kockáztatja – írja a szövetség honlapja.

Olvasói sztorik