NB II

Nagy Sándor beveszi Lengyelországot?

A Lombard Pápa védője úgy véli, ha a fejlődését szolgálja, akkor elgondolkozik az átigazoláson.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csakfoci.hu azt írja, hogy Lengyelországból keresték Nagy Sándort, a Lombard FC játékosát. Mindez nem meglepő, hiszen egyrészt Lovrencsics Gergő (és Dlusztus András) révén él a pápai lengyel-vonal, másrészt a belsővédő az őszi szezonban is alapembere volt a bakonyi gárdának. A 25 éves Nagy Sándor a Rangadó.hu érdeklődésre elmondta, hogy adott feltételek mellett elgondolkodna az átigazoláson.

– Úgy hírlik, Lengyelországból keresték…
– Igen, van valóságalapja a dolognak! Az ügynököm szólt, hogy felkeresték, de konkrétumot még én sem tudok, így fejleményekről sem tudok beszámolni – árulta el Nagy Sándor.

– Ezek szerint nem zárkózna el egy esetleges átigazolástól?
– Ha minden jó, komoly a szándék, a fejlődésemet szolgálja, és a feltételek is jobbak, akkor szóba jöhet. Azonban azonos, vagy közel azonos feltételek mellett nem igazolnék el. Úgyhogy ez még a jövő zenéje…

– Nemrég egy-egyes döntetlent játszottak a Puskás Akadémia elleni edzőmeccsen. Milyen volt?
– Így van, most is éppen a buszon vagyunk, utazunk vissza Pápára. A pálya remek volt, és egy nagyon pörgős, jó meccset tudtunk játszani. A hétfő-keddi dupla edzés azért érződött rajtunk, illetve az ellenfél sem volt túl friss, ennek ellenére elég nagy volt az iram. A Puskás Akadémia jó csapat, lehet látni, hogy szépen összerakták őket, játsszák a focit, úgyhogy jó ellenfél volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik