NB I

Nem akarta a padot koptatni

Beliczky Gergő számára kézenfekvő volt a Lombard ajánlata, amely már nem először próbálta megszerezni a támadót.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Még csak 22 éves, de már az MTK, a Vasas, a holland Zwolle és a Ferencváros labdarúgója is volt Beliczky Gergő. A tehetséges támadó nemrégiben Pápára igazolt, ahol két és féléves szerződést kötött. A Lombard FC friss szerzeménye a Rangadó.hu érdeklődésre elmondta, hogy szeretne végre berobbanni a köztudatba.

– Az elsőszámú szempont az volt, hogy minél többet játszhassak – kezdte Beliczky Gergő. – Emellett pedig szerettem volna az élvonalban maradni, hiszen az NB II-ből több ajánlatom is akadt. A Pápa pedig már korábbi átigazolási időszakokban is megkeresett, úgyhogy kézenfekvő volt számomra a döntés.

– Két és fél szezonra írt alá a Lombardnál. Hosszabb időre tervez Pápán? Hiszen fiatal kora ellenére már több csapatban is megfordult…
– Nehéz lenne most megmondani, hogy kitöltöm-e ezt a két és fél évet, ami a szerződésemben van, mindenesetre most azon leszek, hogy itt legyek sikeres, a csapat is és én is.

– Hogy tetszik a közeg? Folyamatban van a beilleszkedése?
– A csapatból már több embert is ismertem korábban, illetve a többiekkel is jól kijövök. Egy jó teljesítménnyel pedig mindig könnyebben elfogadtatja magát az ember. Pápa azért jóval kisebb, mint Budapest, de most még csak az edzésekre koncentrálok, mivel egy hete vagyok itt. Szép lassan majd kiismerem magam.

– Hogyan értékelné az őszi szezonját a Ferencvárosnál?
– Amíg Détári Lajos volt az edző, addig rendszeresen lehetőséget kaptam, még ha nem is kezdőként. Aztán Ricardo Moniz érkezésével már kikerültem a körforgásból, és csak a tartalékcsapatnál játszottam. Ezért is jöttem el, mert annak nem sok értelmét láttam, hogy huszonkét évesen a kispadot koptassam, vagy a lelátón ücsörögjek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik