NB II

Pénzt osztott az angol!

Az NB II-es klub tulajdonosa, John Marshall hazánkban járt, és a játékosok megkapták elmaradt béreiket.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Dunakanyar-Vác korábbi tulajdonosa bár még mindig bevételekre tesz szert a klub kapcsán, de nem költ az NB II Keleti-csoportjának hatodik helyén telelő csapatra. John Marshall, a klub angol tulajdonosa pénteken személyesen köszönt el a téli szünetre a játékosoktól. A találkozón a labdarúgók megkapták elmaradt béreiket, valamint tájékoztatást a jelenleg kialakult helyzetről.

Rusvay Gergő csapatkapitány a találkozó után elmondta: a csapat bízik az új tulajdonosban, aki tartja a szavát az ígértekhez: futballt csinál Vácon! Minden híresztelés, ami az utóbbi időben napvilágot látott, csupán zavarkeltés céljából történt – tette hozzá a játékos. Vácon soha nem volt még ekkora egység, mint most! A csapatkapitány úgy nyilatkozott: John Marshall személyében egy erőskezű vezető érkezett a klubhoz, aki már eddig is rengeteget bizonyított. Szinte elképzelni sem lehet, hova fejlődhetne a váci futball vele! Már most látványosak a változások – folytatta Gergő. A csapat úgy gondolja, hogy az új angol tulajdonossal és természetesen a szakmai stábbal közösen el lehet érni Vácon a futball felvirágoztatását!

John Marshall, újságírói kérdésre csupán annyit reagált: mint ahogy az elmúlt hónapokban, most is azon igyekszik stábjával, hogy tiszta és nyugodt feltételeket teremtsen a csapatának. Hozzátette: nagyon sajnálja, hogy a klub átvétele a feltárt visszásságok miatt ilyen sokáig elhúzódik. Folyamatosak az egyeztetések az MLSZ-szel, megoldást kell találni az ügy mielőbbi lezárására, ehhez a szövetségre is szükség van. Be kell látniuk, a váci futballnak van jövője, támogatni kell! Az angol üzletember reméli, hogy januárban végre pont kerülhet a történet végére, és megtörténnek majd a felelősségre vonások is. A csapat már bizonyította egységességét, bízik abban, hogy jövőre zavartalanul folytatódhat a munka Vácon. Van nálunk Angliában egy mondás: You cannot fail if you never give up!

Olvasói sztorik