NB II

Mi folyik itt? Mármint Vácon…

Rangadó
Rangadó

2012. 07. 20. 12:51

Mégsem tudtak megállapodni a Berki Krisztián által képviselt angolokkal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Dunakanyar-Vác honlapján szerdán megjelent gyorshírben arról számoltak be, hogy a főtulajdonos képviselője tárgyalt az angol befektetővel az adásvételi szerződés véglegesítése érdekében. Az egyeztetés sikerrel megtörtént, és amennyiben további jogi akadály nem következik be, csütörtökön aláírják a kontraktust. Ehhez képest a pénteki közleményben az áll, hogy a Berki Krisztián nevével fémjelzett befektetői csoporttal a tárgyalások eredménytelenül zárultak!

Számos személyes egyeztetést követően a klub vezetése csütörtökig adott határidőt saját magának és a befektetőjelöltnek a tárgyalások, befejezésére és az adásvételi megállapodás aláírására. Csütörtökön a megállapodás nem jött létre, a befektető nem tudta vagy nem kívánta a szükséges forrást biztosítani, illetve olyan forrást (közvetítési jogdíj) is be kívánt vonni a finanszírozásba, amely felett csak a klub jogosult rendelkezni, ennek aláírását pedig sem a jog sem a sportszerűség nem engedte – áll a közleményben.

Ezért, és annak érdekében, hogy tőkeerős, szakmai és pénzügyi vonalon egyaránt sokat nyújtó befektető tulajdonába kerülhessen, a klub új partnert kísérlünk meg felkutatni, okulva a mostani tárgyalások tapasztalataiból pedig csak akkor engedünk bárkit a csapat közelébe, ha felmutatta a szükséges forrásokat.

Az edzéseken illetve a mai edzőmérkőzésen is a szerződéssel rendelkező és jogszerűen állományban lévő Híres Gábor vezeti a csapatot, a Dunakanyar-Vác Kft. tagjai, illetve jövendőbeli befektetőjelöltjei pedig hétfőn egyeztetésre ülnek össze.

A szappanopera tovább folytatódik?!

vissza a címlapra

Kommentek

Swiss defender Johan Djourou (L) and Hungarian forward Roland Ugrai vie for the ball during the FIFA World Cup WC 2018 football qualifier match between Switzerland and Hungary at the St Jakob-Park Stadium on October 7, 2017 in Basel. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.