NB II

Mi folyik itt? Mármint Vácon…

Mégsem tudtak megállapodni a Berki Krisztián által képviselt angolokkal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Dunakanyar-Vác honlapján szerdán megjelent gyorshírben arról számoltak be, hogy a főtulajdonos képviselője tárgyalt az angol befektetővel az adásvételi szerződés véglegesítése érdekében. Az egyeztetés sikerrel megtörtént, és amennyiben további jogi akadály nem következik be, csütörtökön aláírják a kontraktust. Ehhez képest a pénteki közleményben az áll, hogy a Berki Krisztián nevével fémjelzett befektetői csoporttal a tárgyalások eredménytelenül zárultak!

Számos személyes egyeztetést követően a klub vezetése csütörtökig adott határidőt saját magának és a befektetőjelöltnek a tárgyalások, befejezésére és az adásvételi megállapodás aláírására. Csütörtökön a megállapodás nem jött létre, a befektető nem tudta vagy nem kívánta a szükséges forrást biztosítani, illetve olyan forrást (közvetítési jogdíj) is be kívánt vonni a finanszírozásba, amely felett csak a klub jogosult rendelkezni, ennek aláírását pedig sem a jog sem a sportszerűség nem engedte – áll a közleményben.

Ezért, és annak érdekében, hogy tőkeerős, szakmai és pénzügyi vonalon egyaránt sokat nyújtó befektető tulajdonába kerülhessen, a klub új partnert kísérlünk meg felkutatni, okulva a mostani tárgyalások tapasztalataiból pedig csak akkor engedünk bárkit a csapat közelébe, ha felmutatta a szükséges forrásokat.

Az edzéseken illetve a mai edzőmérkőzésen is a szerződéssel rendelkező és jogszerűen állományban lévő Híres Gábor vezeti a csapatot, a Dunakanyar-Vác Kft. tagjai, illetve jövendőbeli befektetőjelöltjei pedig hétfőn egyeztetésre ülnek össze.

A szappanopera tovább folytatódik?!

Olvasói sztorik