NB II

Újabb befektetőjelölt Vácon!

Hétfőn újabb befektetőjelölt jelentkezett a Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft. megvétele céljából.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A befektetőjelölt nagy érdeklődést mutat a váci labdarúgás iránt, tetszik neki az utánpótlás-nevelési koncepció is. Így a következő napokban párhuzamos tárgyalások várhatóak, hiszen a váci labdarúgás megmentése érdekében semmilyen lehetőséget nem mulaszthatnak el a jelenlegi vezetők – áll a klub honlapján.

A múlt héten taggyűlést tartott a cég, amelyen az egyesület jelenlévő képviselője elismerte, jogtalan lépés volt az edzőváltás részükről, mivel még semmilyen szerződés nincs aláírva az állítólagos új, angol befektetővel, akit Berki Krisztián képvisel. Ahogy a Rangadó.hu jelezte, Híres Gábor helyett a Mózner János, Szabados György duót ültették a kispadra.

Igen ám, de Mózner János a következő intézkedésig nem edzheti a csapatot. A taggyűlés minden felhatalmazást megadott a gazdasági társaság ügyvezetőjének, hogy a lehető legtöbbet tegye meg a tulajdonosváltás gyors lezajlásáért, mivel a bizonytalan helyzetet a csapat sínyli meg, a keretből egyre többen távoznak, pedig a cél az lenne, hogy az NB II Keleti-csoportjában szereplő csapat mielőbb összeálljon.

Szerdán az angol befektető kérésére találkozott a főtulajdonos képviselője és a leendő tulajdonos. A megbeszélésen a tulajdonosváltás megtörténtéhez szükséges lépéseket meghatározták. Ezen a megbeszélésén a leendő befektető fontosnak tartotta azt is, hogy írásos megállapodás szülessen az egyesület és a cég között, valamint szükségesnek tartja a létesítményhasználat feltételeit és az utánpótlás-egyesülettel való együttműködés feltételeit tisztázni.

Mindezek után jelent meg a csapat honlapján a hír a legújabb (egyelőre meg nem nevezett) befektetőjelölt érdeklődéséről. Az angolokat képviselő Berki az edzőkérdésről kijelentette, a jogtalan lépés ellenére sem lesz visszarendeződés a kispadon, Híres Gáborra azonban az utánpótlásban továbbra is számítanának.

Olvasói sztorik