Hírek

Bobby Davison visszatér Magyarországra?

A korábbi Fradi-vezető, Berki Krisztián, és az általa képviselt angol befektetői csoport lehet az NB II-es Vác új tulajdonosa.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ebben az esetben pedig Bobby Davison volt FTC-edző felelhet a szakmai munkáért – írja a Bors.

Szinte biztos, hogy a nyártól Berki Krisztián volt Fradi-vezér visszatér a magyar labdarúgásba, és kisebbségi tulajdonosként szerepet vállal a másodosztályú váci fociklubban. Az üzletember az angol Aspire Group and Associates befektetői csoport képviseletében néhány hónappal ezelőtt vételi szándékkal vette fel a kapcsolatot a váciakkal, és mivel a héten az anyaklub és a focicsapat jelenlegi tulajdonosa megegyezett az eladás feltételeiben, elhárult az akadály a hatalomátvétel elől.

– Berki Krisztián, akit tizenöt éve ismerek, tisztességes, több tízmillió forintos összeget helyezett letétbe a klub megvásárlására – árulta el a Bors című bulvárlapnak Bodonyi Béla, a Vác elnöke. – Az elképzelések szerint egy stabil NB II-es csapat üzemeltetése a cél, a befektető fiatal tehetségek értékesítésével tehet szert haszonra. A tervek szerint a Berki Krisztiánnal korábban már együtt dolgozó angol szakember irányítja majd a szakmai munkát.

Berki vezérigazgatósága alatt a Ferencvárosnál két angol vezetőedző, Bobby Davison és Craig Short dolgozott. A különc viselkedéséről elhíresült Davison jelenleg egy Spanyolországban működő fociakadémián 16 és 18 év közötti fiatalokkal foglalkozik.

Olvasói sztorik