NB II

Hivatalosan is lezajlott a tulajdonosváltás

Pont került a hosszú ideje húzódó ügy végére az NB II-ben szereplő Dunakanyar-Vác életében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken, Budapesten aláírták azt a megállapodást, amelynek eredményeként az angol Aspire Group & Associates hivatalosan is többségi tulajdonosa lett a felnőtt csapatot versenyeztető kft-nek – áll a klub honlapján.

A május óta tartó egyeztetések végén a Héger József által képviselt többségi tulajdonosok, és a Berki Krisztián által képviselt angol befektetők is ellátták kézjegyükkel a hivatalos szerződést, amelynek létrejötte az elmúlt időszakban néha már lehetetlennek tűnt. Ez alapján az NB II-es licencjoggal rendelkező gazdasági társaság a befektető pénzügyi és menedzsmenti segítségével anyagilag és szervezetileg garantálja a csapat működtetését, lefekteti a kft. és az utánpótlás-neveléssel foglalkozó egyesület kölcsönös érdekérvényesítő mechanizmusát, a játékosok dotálását, valamint a városi önkormányzattal történő kapcsolatrendszert. Az elvárás erre az évre, hogy a csapat gond nélkül bent maradjon a NB II-ben.

Mint ismeretes, a tárgyalások július 20-i megszakadása után Pető Tibor, Vác alpolgármestere külön közbenjárására ültek ismét asztalhoz a felek, és ez vezetett a mostani megállapodáshoz.

Olvasói sztorik