NB II

13 új játékossal szerződött a Vác

Alaposan kicserélődött az NB II-es Dunakanyar-Vác játékoskerete a nyáron.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Összesen 9 játékos távozott a klubtól, helyükre viszont 13 új labdarúgó érkezett. A távozók névsora: Albert Ádám, Arany Zoltán, Aranyos Márk, Héger Ádám, Hegedűs Csaba, Tányéros Ádám, Juhász Bence, Michel Victor és Szabados Tamás sem.

Az érkezők listája még hosszabb: kapusposzton a Vácott jól ismert Borszéki Csabával erősített az NB II Keleti-csoportjában szereplő együttes. A hátvédsorba Hagymási Dániel az ETO második csapatától érkezett, Rása Gergő Pápáról jött, Petrezselyem Tamás Dunakesziről, míg Benke Viktor Egerből csatlakozott a kerethez.

A középpályások közül Farkas Péter Kaposvárról tért vissza, Gulyás Máté a REAC-ból, Kákonyi Dániel Mezőkövesdről, míg Horváth Gábor Budafokról jött. Csatárposzton egy új igazolás, Pap Roland, aki Paksról érkezett. Borszéki, Hagymási és Pap egyelőre csak kölcsönbe érkezett a klubhoz.

Három VLSE-játékos is csatlakozott a Dunakanyar-Vác felnőtt keretéhez, a kapus Rácz Márk, a középpályás Sorecz Szabolcs és a csatár Kelemen Patrik – áll a klub honlapján.

Olvasói sztorik