NB II

Mégis Berki…

Újabb csavar a Vác-történetben: mégis minden az eredeti terv szerint zajlik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Fogalmunk sincs, hányadik fejezetéhez érkezett az NB II Keleti-csoportjában szereplő Dunakanyar-Vác nyári története. A legújabb fordulat tulajdonképpen visszafordulat: bár csütörtökön úgy tűnt, az adásvételhez szükséges anyagiak hiánya miatt nem vállal szerepet a klubnál Berki Krisztián, hétfőn a váci alpolgármester, Pető Tibor közbenjárására ismét tárgyalóasztalhoz ültek a felek, és végül mégis létrejött a megegyezés.

A Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft. többségi tulajdonosa, az angol befektető képviselői, valamint az egyesület elnöke, és Pető Tibor váci alpolgármester Budapesten tárgyaltak a csapat jövőjéről. A megbeszélésen tisztázták az eddigi nézeteltéréseket, majd a jövőbeli befektető és a tulajdonos között megszületett a megállapodás.

Az adásvételi szerződést alá is írták, így a Dunakanyar-Vác NB II-es csapatát működtető gazdasági társaság új kezekbe kerül. Ezzel egyidejűleg a labdarúgó kft. és a váci utánpótlás-egyesület között fennálló pénzügyi vita is rendeződött.

Mindez pedig valószínűleg azt jelenti, hogy a korábban szabálytalanul kirúgott, majd visszavett edzőt, Híres Gábort megint elküldik, és visszatérhet a közelmúltban felkért, majd félreállított Mózner János, Szabados György duó…

Olvasói sztorik