NB II

Berki Krisztián távozik Vácról

Megtörtént az átvilágítás, az angol tulajdonos nem számít a továbbiakban Berki tanácsadói munkájára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az immár hat éve hazánkban élő angol befektető, John Marshall az elmúlt időszakban megvásárolta a Dunakanyar-Vác Labdarúgó Kft. teljes tulajdoni hányadát. Miután a gazdasági társaság által versenyeztetett NB II-es csapatot átvilágíttatta, a tulajdonos folytatni kívánja a konszolidációt, amely személycseréket is eredményez – áll Vác város hivatalos honlapján.

John Marshall nyilatkozata szerint Berki Krisztián elvégezte feladatát és távozik a váci futballélet napi tevékenységéből. A továbbiakban komoly ráfordításokkal előbb stabilizálni kívánják a gazdasági hátteret, úgy, hogy a csapat biztosítsa helyét a következő évben induló egycsoportos másodosztályban. Négy-öt esztendő távlatában pedig az új tulajdonos már NB I-es részvételt vár el a váciaktól.

Mint az hétfőn, a váci önkormányzat gazdasági bizottságának ülésére beterjesztett egyik előterjesztésből kitűnik, a JMV-INVEST Football Club Labdarúgó Kft. szándéka szerint Váci Futball Kft. néven irányítaná a helyi másodosztályú felnőtt csapatot és a stadion címére bejegyzett telephelykérelemhez szükséges engedélyek beszerzése kapcsán kéri az önkormányzat hozzájárulását.

Olvasói sztorik