NB I

Borszéki visszatér a kapuba

Németh Gábor távozása és Antal Botond eltiltása után visszarendelték a Vácra kölcsönadott hálóőrt.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Amint arról beszámoltunk, távozik a Kecskeméti TE-Phoenix Mecano csapatától a rutinos kapus, Németh Gábor. Társát, Antal Botondot a legutóbbi, győri bajnokin kiállították, majd egy meccsre eltiltották. De akkor ki fog védeni pénteken, a Pécs otthonában?!

A megoldás kézenfekvő: a nyáron a Vácnak kölcsönbe visszaadott kapust, Borszéki Csabát visszarendelték az alföldiek. Télen igazolt Kecskemétre, ám az NB I-ben nem kapott lehetőséget, csak az NB III-as tartalékcsapatban számítottak rá. A több játéklehetőség érdekében végül a kölcsönadás mellett döntött a játékos és a klub. Érdekesség, hogy eddig az NB II Keleti-csoportjában sem léphetett pályára Borszéki, aki nyáron a magyar strandlabdarúgó-válogatott alapembere volt az Euroliga-tornán, a moszkvai világbajnoki selejtezőn, illetve az ausztriai Négy Nemzet Tornáján.

– Hétfőn még Vácon voltam, amikor felhívott Sallói István, hogy vissza kell jönnöm. Kedden délelőtt még ott edzettem, de amikor végeztem, szóltak, hogy vigyem a papírjaimat, és délután már Kecskeméten tréningeztem – mesélte a Rangadó.hu érdeklődésére Borszéki Csaba. – Az NB I-be mindig örömmel jön az ember, természetesen örömteli a Pécs ellen védeni a következő fordulóban, mint mondjuk Balmazújvárosban. Az elmúlt hetekben is figyeltem a KTE szereplését, de a várakozásoknál gyengébb rajt okait nem tudom. Viszonylag kicserélődött a keret, az új játékosoknak be kell illeszkedniük, a csapatnak össze kell állnia. Ha egy kicsit több szerencséjük van, sokkal jobban is szerepelhettek volna eddig. De szerintem még mindig nincs vész, hiszen nincsenek leszakadva, kiesési gondoktól nem kell félni. Még nem rajzolódtak ki az erőviszonyok, a Kecskemét ott lehet a mezőny első felében. A pénteki meccstől azt várom, hogy megszerezzük első győzelmünket! Bízom benne, hogy elkezdjük a felzárkózást és a menetelést.

Olvasói sztorik