NB I

Most kell szerénynek maradni

A Pécs ellen duplázó Lencse László szerint még nem szabad kijelenteni, hogy összeállt a felcsúti csapat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros legyőzése után a Pécs otthonában is nyert a Puskás Akadémia együttese. Mint ismert, a szezonkezdet nehézre sikeredett a felcsútiak számára, hiszen több új játékos érkezett a keretbe az utolsó pillanatokban. Egymást követő két győzelmével viszont elkezdett zárkózni a középmezőnyhöz a csapat. A hétvégén ismét két gólt szerző Lencse László a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, sok munka vár még a csapatra, de napról napra jobbak lesznek.

– Úgy gondolom, maradt még a csapatban – kezdte a Pécs elleni meccs értékelését a 25 éves csatár. – Ha a végén pontosabbak vagyunk, akkor még tudtunk volna gólokat szerezni. Talán azért volt ez, mert kettő-null után nem koncentráltunk százszázalékosan, ezen is pontosítani kell még a jövőben. Véleményem szerint most minden rendben volt a csapattal, a védekezésünk nagyon jól működött, támadásban pedig gyorsan szereztünk két gólt. Van még hova fejlődnünk, nagyon sok munka vár még a gárdára, de napról napra jobbak vagyunk.

A Pécs ellen lőtt gólja után összesen már hat találatnál jár Lencse az idei bajnokságban.

– Számomra az a legfontosabb, hogy minél jobban tudjam segíteni a csapatot. Csatár vagyok, az a fő célom, hogy gólt rúgjak. Amikor kimegyek a pályára, az a célom, hogy betaláljak, és a csapat minél eredményesebb legyen. Azt mondom, lehetett volna jobb is, illetve bízom benne, hogy lesz is jobb a jövőben. Ezért dolgozom minden nap én is, és a csapat is.

A Puskás Akadémia zsinórban szerzett két győzelmével már a tabella 12. helyére kúszott fel, és csak három pontra van a kilencedik Lombard Pápától. Lencse László szerint továbbra is szerényen kell végezniük a dolgukat, és akkor jönnek majd az eredmények.

– Most kezd összeállni az alakulat, de még nem szabad kijelenteni, hogy elindultunk. Azt gondolom, még bőven van ebben a csapatban, fogunk mi még elérni jó eredményeket – mondta Lencse László. – A gárda teljesítményéből és a keretből azért lehetett látni, hogy többre vagyunk képesek, mint amit eddig mutattunk. Továbbra is szerényen kell csinálnunk a dolgunkat, és akkor biztos, hogy még jobb eredményeket tudunk elérni. Sokan kérdezték, hogy mennyire jön jól ez a kéthetes szünet, hiszen most nyertünk két meccset. Azt mondom, majd a szünet után kiderül, milyen állapotba kerülünk.

Olvasói sztorik