NB I

A telefonnál: Kugyela, Détári, Tóth Norbert

2009-ben közel négyszázszor hívták a korábbi világválogatottat a bundaügyben megfigyelt telefonokról.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ígéretünknek megfelelően folyamatosan dolgozzuk fel a bundaügyben birtokunkban lévő adatokat, okirati bizonyítékokat.

A dokumentumokból kiderül, hogy az ügyészség 2009 januárja és decembere között öt, a bundaügy magyarországi szervezőinek birtokában lévő telefonszám híváslistáját vizsgálta.

Ebből kiderül, hogy a legtöbbször Kugyela Zsolt játékos menedzserrel (406 alkalom) beszéltek, a második helyen Détári Lajos (365 alkalom), míg a harmadik helyen Tóth Norbert labdarúgó áll (352 alkalom). Előkelő helyen „végzett” Dzurják József is (216 alkalom).

Szerepel az összeállításban Mátyus János (51 alkalom), a REAC jelenlegi edzője, Tóth Miklós (szintén 51 alkalom), a Haladás jelenlegi ügyvezetője, Molnár Balázs (33 alkalom), aki legutóbb a Gyirmót játékosa volt, valamint Vladan Filipovics (15 alkalom) menedzser is.

Többször vették fel a kapcsolatot Király Gábor (38 alkalom) I. kerületi lakossal (nála angol, német és magyar számot is feltüntetett az ügyészség) és Kovács Kálmán (60 alkalom) VII. kerületi lakossal is. Az ő beazonosításuk a birtokunkban lévő telefonszámok alapján folyamatban van.

A listán több mint száz név szerepel. És ez csak a 2009-es lista. Az ügyészség pontosan feltünteti, hogy ki-kit hívott, mennyi ideig tartott a beszélgetés vizsgálták a cellainformációkat is. Részletes elemzésről van szó, amelyből a későbbiekben további részletek fogunk közölni.

Fontos

Lehallgatás nem történt, így nyilván nem tudhatjuk, miről beszélgettek az érintettek. A Rangadó.hu nem állítja, hogy ezeken a beszélgetéseken mérkőzések manipulálásáról esett szó, célunk azonban továbbra is az, hogy az olvasók a lehető legtöbb, eddig eltitkolt/titkosított információt megtudják a bundaügyről.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik