NB I

A telefonnál: Kugyela, Détári, Tóth Norbert

Rangadó
Rangadó

2013. 02. 20. 07:41

2009-ben közel négyszázszor hívták a korábbi világválogatottat a bundaügyben megfigyelt telefonokról.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ígéretünknek megfelelően folyamatosan dolgozzuk fel a bundaügyben birtokunkban lévő adatokat, okirati bizonyítékokat.

A dokumentumokból kiderül, hogy az ügyészség 2009 januárja és decembere között öt, a bundaügy magyarországi szervezőinek birtokában lévő telefonszám híváslistáját vizsgálta.

Ebből kiderül, hogy a legtöbbször Kugyela Zsolt játékos menedzserrel (406 alkalom) beszéltek, a második helyen Détári Lajos (365 alkalom), míg a harmadik helyen Tóth Norbert labdarúgó áll (352 alkalom). Előkelő helyen „végzett” Dzurják József is (216 alkalom).

Szerepel az összeállításban Mátyus János (51 alkalom), a REAC jelenlegi edzője, Tóth Miklós (szintén 51 alkalom), a Haladás jelenlegi ügyvezetője, Molnár Balázs (33 alkalom), aki legutóbb a Gyirmót játékosa volt, valamint Vladan Filipovics (15 alkalom) menedzser is.

Többször vették fel a kapcsolatot Király Gábor (38 alkalom) I. kerületi lakossal (nála angol, német és magyar számot is feltüntetett az ügyészség) és Kovács Kálmán (60 alkalom) VII. kerületi lakossal is. Az ő beazonosításuk a birtokunkban lévő telefonszámok alapján folyamatban van.

A listán több mint száz név szerepel. És ez csak a 2009-es lista. Az ügyészség pontosan feltünteti, hogy ki-kit hívott, mennyi ideig tartott a beszélgetés vizsgálták a cellainformációkat is. Részletes elemzésről van szó, amelyből a későbbiekben további részletek fogunk közölni.

Fontos

Lehallgatás nem történt, így nyilván nem tudhatjuk, miről beszélgettek az érintettek. A Rangadó.hu nem állítja, hogy ezeken a beszélgetéseken mérkőzések manipulálásáról esett szó, célunk azonban továbbra is az, hogy az olvasók a lehető legtöbb, eddig eltitkolt/titkosított információt megtudják a bundaügyről.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Arsenal Manager Arsene Wenger during the UEFA Europa League, round of 16, 2nd leg football match between Arsenal and AC Milan on March 15, 2018 at the Emirates Stadium in London, England - Photo Stephen Wright / ProSportsImages / DPPI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.