NB I

Próbajátékosok Kecskeméten

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombaton megkezdi az edzőmeccsek sorát a KTE-Phoenix Mecano, az első ellenfél az NB III-as Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE lesz. Horváth Ferenc vezetőedző már korábban is elmondta, hogy a felkészülési találkozók célja, hogy minél többet viszontlásson abból, amit edzésen gyakorolnak, emellett főleg a próbajátékosokat figyelheti majd – írja a klub honlapja.

Yves Mboussi a védelem közepén bevethető, karrierje során már futballozott Magyarországon. A 25 éves kameruni játékos 2008 februárjától kereken két évig a Nyíregyháza alkalmazásában állt, összesen 45 NB I-es meccsen kapott szerepet, majd fél évet az NB II-ben is futballozott mielőtt külföldre szerződött volna. A közelmúltban vissza akart térni a Spartacushoz, de a másodosztályú együttesnél nem felelt meg.

Edgardo Javier Diaz Argentínából érkezett, posztját tekintve támadó középpályás. Hazája mellett Chilében futballozott a másodosztályban, itt 24 meccsen hat gólig és egy gólpasszig jutott.

A szerb Alekszandar Tanaszin 21 éves és a védelem jobboldalán bevethető, az FK Proleter Novi Sad csapatában alapembernek számított, 16 bajnokiján egy gólt is szerzett.

A Dunaújváros elleni felkészülési mérkőzés szombaton, 11 órakor kezdődik a Széktói Stadion műfüves pályáján.

Olvasói sztorik