NB II

Nyíregyházára igazol Bárányos Zsolt?

A rutinos középpályás szerdán csatlakozik régi-új együtteséhez, amely megkezdte a felkészülést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az ukrán Vologyimir Ovszijenko és a romániai Moldován Tibor is részt vett az NB II Keleti-csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus első edzésén. Egyelőre próbajátékon vannak, s ha megfelelnek, tárgyalnak velük a szerződéskötés feltételeiről – írja a klub honlapja. Szerdán a vizsgái miatt hiányzó Petneházi Márk, az ügyeit intéző kameruni Mboussi, valamint a két idegenlégiós, Djurovics és Nikolics is csatlakozik a kerethez. Kölcsönadja viszont a klub a fiatalok közül Szűcs Ferencet, Kristófi Sándort, Módis Dávidot és Sánta Tibort. Szerdán további két új labdarúgó is érkezik: egy szerb próbajátékos, és Bárányos Zsolt, aki játszott már Nyíregyházán.

– Bárányos Zsolttal beszéltem a hétvégén. Azt mondta, nézzük meg, milyen állapotban van, hasznára lehet-e a csapatnak, és ha igen, akkor majd megegyezünk – mondta Brekk János klubmenedzser.

A csapat két hét múlva Tiszaújvárosba utazik edzőtáborba. Addig még több próbajátékost is megnéznek a vezetők, így a jövő héten is nagy lesz a mozgás az együttesnél.

Olvasói sztorik