NB II

Két külföldit igazolt a Nyíregyháza

A montenegrói védő és a szerb támadó után egy újabb védő, és egy irányító középpályás is várható.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két új játékossal is szerződést kötött az NB II Keleti-csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus. A csapat további igazolásokat tervez, és az élvonalat célozza meg tavasszal – áll a klub honlapján.

A klub vezetői folyamatosan tárgyalnak, hogy kellően megerősítsék a téli szünetben a keretet. A vezetőség hivatalosan szerdán értékeli az őszi szezont, annyi már most elmondható, hogy nem elégedett a teljesítménnyel, hiszen a szabolcsiak csupán a hatodik helyen állnak. A minimálisan kitűzött cél az első ötbe kerülés, de a többségi tulajdonos nem titkoltan azért vette át a csapatot, hogy rövid időn belül – azaz akár már az idén – feljusson az NB I-be. Ehhez pedig a keret átalakítása szükséges. Ennek érdekében pénteken két új játékossal is megállapodást kötöttek.

Egyikük a 26 éves montenegrói Nenad Djurovics. A 197 centi magas, ballábas belsővédő legutóbb a montenegrói bajnokcsapat játékosa volt, de 2011 tavaszán a Szolnok együttesét erősítette az élvonalban: 13 meccsen egy gólt lőtt. Egy támadóval is szerződést kötött a klub: a 25 éves szerb Milan Nikolics korábban játszott a lengyel Polonia Varsóban. Szélen és középen is bevethető. További labdarúgókkal is tárgyalnak a nyíregyháziak, egy irányító középpályást és egy védőt is szeretnének még igazolni.

Olvasói sztorik