NB II

Moldován ment, Jevtics jött

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Folyamatosan érkeznek a próbajátékosok az NB II-es Nyíregyháza Spartacushoz. Néhányan jó benyomást keltettek, de olyan labdarúgó is van, akitől már elköszöntek – írja a klub honlapja.

Már a hét elejétől a csapattal készül Vasas Tamás. A Balkány támadója eddig jó benyomást tett Brekk Jánosra, így őt tovább tesztelik, ahogyan a Sárvárról érkező Sipos Tamást, aki belsővédőként bevethető. Patály János is jól teljesített, Moldován Tibortól viszont máris elköszönt a vezetőség, ő kondicionálisan nincs olyan állapotban, hogy a csapat segítségére lehetne.

Megérkezett az együtteshez Milan Davidov, Petneházi Márk, Nenad Djurovics és Milan Nikolics, valamint próbajátékra jött a 19 éves irányító, Nikon Jevtics. Ő korábban a Schalke, a Valencia és az Austria Wien labdarúgója is volt, tavaly pedig Újpesten szerepelt, de egyáltalán nem nyújtott maradandót. Csütörtöktől bekapcsolódik a munkába Yves Mboussi és Bárányos Zsolt is, valamint két ukrán próbajátékos is érkezett. Őket szombatig tesztelik, utána döntenek a szerződtetésükről.

Olvasói sztorik