NB II

Meglepő és megdöbbentő döntések

Mészáros Márkot és Petneházi Márkot elengedik Nyíregyházáról, Bárányos Zsolt viszont aláírt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szombati edzés után Brekk János szakmai igazgató az NB II Keleti-csoportjában szereplő Nyíregyháza Spartacus minden játékosával négyszemközt beszélt.

Bárányos Zsolttal szerződést köt a klub, így ő ismét a nyírségiek játékosának tekinthető, miként a fiatal szerb Nikon Jevtics is, akivel szóban megegyezett Brekk János. Amennyiben nem jön közbe semmi, akkor szerdán papírra is kerül megállapodás. Yves Mboussi viszont nem kell a szakvezetésnek, és véget ért a próbajáték Vasas Tamás, Mihajlo Repljuk és Namuqita Roland számára is. A jövő héten még marad Ivan Szkunzjak, valamint a sárvári Sipos Tamás, amennyiben rendbe jön a sérülése.

A szakvezetés döntése alapján szabadon igazolható Petneházi Márk és Mészáros Márk, amennyiben kérőjük akad, ők távozhatnak a klubtól.

– Patály János, Ovszijenko, Djurovics és Nikolics jó benyomást keltettek, rájuk mindenképpen számítok a tavasszal. Hasonló a helyzet Bárányos Zsolttal is, vele ma alá is írtuk a fél évre szóló szerződést. Tud nekünk segíteni, és abban maradtunk, nyáron majd újra tárgyalunk a folytatásról – magyarázta a klub honlapján Brekk János. – Nikon játéka is meggyőzött, őt más, külföldi klubok is keresik, így szóban megállapodtunk, szerdán alá is írjuk a szerződést a fiatal középpályással. Ivan Szkunzjakot még egy hétig teszteljük, utána döntünk a szerződtetéséről. Mboussi viszont nem lesz ismét Szpari játékos, nem jobb, mint a mostani védőink, így tőle, az ukrán Repljuktól, Vasas Tamástól és Namuqita Rolandtól elköszöntünk. Utóbbi kettő tetszett, de jelenleg csak a kispadra kerülhetnének. Abban maradtunk, velük nyáron ismét találkozunk. A sárvári Sipos Tamás is jó benyomást keltett, de kisebb sérülést szenvedett. Hazautazott, de az ő ügyében még nem született végleges döntés.

Petneházi Márk elengedését azzal indokolta a szakvezető, hogy a középpályára két játékos is érkezett, ráadásul hasonló szerepkörre, és Bárányos a pontrúgásokban is erős, így az Orosházáról igazolt fiatal kevesebb lehetőséghez jutna, ezért szabadon igazolhat más csapathoz. Mészáros Márk esetében Brekk János elmondta, hogy védőposztra hétfőn egy litván és egy román játékos is érkezik.

Olvasói sztorik