NB I

„Volt egy-két keményebb belépőm”

Ennek ellenére Fiola Attila nem érzi, hogy túl sokszor szabálytalankodott volna.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nyáron a paksi szurkolók az elmúlt idény legjobb játékosának választották Fiola Attilát, nemrégiben pedig egy újabb rangsort nyert meg, de ennek kevésbé örülhetett, ugyanis a sárga és piros lapok száma után az NB I legsportszerűtlenebb játékosa lett az ősszel. A hátvéd összesen tíz alkalommal kapott figyelmeztető kártyát, ez egy esetben pedig már második sárga lap volt. A Rangadó.hu németországi kikapcsolódása során érte el Fiola Attilát.

– Első helyen végzett a sportszerűtlenségi rangsorban. Úgy érzi, hogy sokszor volt szabálytalan?
– Nem gondolom, hogy túlságosan sokat szabálytalankodtam volna – kezdte Fiola Attila. – Igaz, hogy volt egy-két keményebb belépőm, de sok esetben akkor is sárga lapot kaptam, amikor nem éreztem olyan súlyosnak az esetet.

– A csapaton belül nem volt elmarasztalása a sok sárga miatt?
– Egyáltalán nem. A posztomból is adódik, hogy sokat szabálytalankodom. De nem volt semmiféle ilyen leszúrás.

– Reálisnak mondható a Paks kilencedik helyezése a téli szünetben?
– Ennél feljebb van a helyünk. Az elején kicsit beragadtunk, de szép lassan sikerült összerázódnunk, és az év végére már egész jó eredményeket értünk el. Az első hatban ott a helyünk.

– Mivel tölti a téli szünetet?
– Jelenleg is éppen Németországban vagyok, meglátogattam az itteni rokonaimat. A hétvégén pedig a Bayern München – Mönchengladbach és a Hoffenheim – Borussia Dortmund mérkőzéseket fogom megtekinteni.

Olvasói sztorik