NB I

Tavasszal itt folytatná

Eppel Márton meghálálta, hogy a kezdőcsapatban kapott helyet, hiszen az utolsó két fordulóban három gólt is szerzett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pozitívan zárta az évet Eppel Márton, az MVM Paks támadója, hiszen az esztendő utolsó két fordulójában a Pécs és a Pápa ellen is betalált, a baranyaiak otthonában kétszer is. A fiatal csatár a bajnokságban csak ezen a két találkozón szerepelt a kezdőcsapatban, de a bizalmat maximálisan meghálálta. A Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, az ő szempontjából nem a legjobbkor jön a téli szünet, de márciusban folytatná a góltermelést.

– Nagyon belelendült a gólszerzésbe az év utolsó fordulóiban. Ennyit számít az edzői bizalom?
– Igen, sokat jelent, én pedig igyekeztem meghálálni – mesélte a Rangadó megkeresésére Eppel Márton.

– Az ön szempontjából talán a legrosszabbkor jön a téli szünet.
– Nem a legjobbkor, ez tény. Jobb lett volna, ha van még néhány forduló hátra, de hát ez van. Márciusban szeretném ott folytatni, ahol most abbahagytam.

– A Pápa elleni meccsen úgy tűnt, hogy az ellenfélnek nem sok sansza van. A pályán is ez érződött?
– A meccs közben szinte biztos voltam benne, hogy nyerni fogunk. Előtte persze volt bennem kétely, hiszen mégiscsak ki-ki meccset vívtunk, és a hazai győzelmeink száma sem volt túl magas. Azonban főleg a kiállítás után már érződött, hogy ezt az összecsapást csak mi nyerhetjük.

– Tulajdonképpen most melyik poszton szerepel? Hiszen korábban belsővédőként is játszott már…
– Szivics mester támadóként számol velem, az ő érkezésével már nem is kérdés, hogy melyik az én posztom, hiszen kész tények elé állított. Azonban jó döntés volt, aminek ékes bizonyítéka az utolsó két fordulóban lőtt három gólom. Bár ennél sokkal fontosabb, hogy ez két győzelmet is ért a csapat számára.

– Hogyan értékelné a Paks eddigi szereplését? Mennyire reális a jelenlegi helyezésük?
– Úgy gondolom, hogy ennél több van a csapatban. Sokszor csak nüánszok döntenek, a mezőny pedig borzasztóan sűrű. Rengeteg a döntetlenünk. Például a Ferencváros és a Kecskemét is a mérkőzés hajrájában mentette egálra a találkozót, ha ezek nincsenek, akkor négy ponttal többel állnánk, és jóval előrébb lennénk a tabellán. Úgy gondolom, hogy a negyedik-ötödik helyre simán odaérhetünk tavasszal.

Olvasói sztorik