NB I

Érdeklődés volt, konkrétum még nincs

Németh Gábor szívesen dolgozna újra együtt Tomiszlav Sziviccsel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Több játékosát is szélnek eresztené télen az MVM Paks. Kapusposzton Kovács Attila szinte biztosan távozik, Pokorni Péter esetében pedig a kölcsönadást fontolgatják. A megüresedő helyeket persze pótolni kell, hiszen így Csernyánszki Norbert személyében csak egyetlen hálóőre maradna a klubnak. A pepsifoci.hu legfrissebb értesülései szerint a korábban a Kecskemétben játszó, és Tomiszlav Szivics vezetőedző által jól ismert Németh Gábor lenne az egyik kiszemelt. A Rangadó.hu megkereste a 37 esztendős hálóőrt, aki elmondta, valóban beszélgetett már a paksi vezetőkkel, de konkrét dolgokról még nem tud beszámolni.

– Igaz a hír? Pakson folytatja?
– Semmi konkrétummal nem tudok még szolgálni az ügyben, hogy hol fogom folytatni a pályafutásomat – kezdte Németh Gábor. – Haraszti Zsolttal, a paksiak ügyvezetőjével kedden volt egy beszélgetésem, hogy mi lenne, ha… De ez csak érdeklődés volt. Több csapattal is kapcsolatban állok egyébként.

– Korábban Kecskeméten dolgozott már együtt Tomiszlav Szivics edzővel. Milyen viszonyban voltak?
– Teljesen normális edző-játékos viszonyban álltunk. Ő most már magyar állampolgár is, de nagyon jellemző rá a szerb mentalitás, ami jót tesz a habitusának. Nagyon jó szakembernek tartom.

– Akkor örömmel fogadná, ha januártól ismét együtt dolgoznának?
– Azt gondolom, igen. Bár tudom, hogy nem lenne könnyű csapatba kerülnöm, de megdolgoznék érte.

– Mióta ősszel távozott Kecskemétről, játszott valahol? Alacsonyabb osztályban?
– Nem. NB II-ben nem is nagyon akartam, amatőr szinten pedig nem tette lehetővé, hogy már szerepeltem ebben a szezonban NB I-es mérkőzésen. Lakóhelyemen, Répcelakon látogattam a csapat edzéseit, és külön kapusedzővel is dolgoztam. Igazából jót is tett ez a kis pihenés, de most már feltöltődtem, és kész vagyok az újabb kihívásokra.

Keresnek egy kapust…

A Rangadó.hu a MVM Paks ügyvezető igazgatóját, id. Haraszti Zsoltot is megkereste, aki elárulta, hogy az öt említett játékost azért engedik el megfelelő ajánlat esetén, mert a vezetőedző nem számul velük.

– Az a lényeg, ha megfelel ajánlat érkezik, akkor távozhatnak – erősítette meg a klubvezető. – Amennyiben nem történik ilyen, akkor maradnak. Leültünk, és egy közös megbeszélés során határoztunk így, természetesen volt szakmai vélemény is, az a legfontosabb. A vezetőedző jelezte, hogy ezeknek a srácoknak kicsit hátrébb van a helyük a kezdőcsapatba kerülésért vívott harcban.

A paksi ügyvezető azonban a Németh Gábor iránti érdeklődést nem tudta megerősíteni.

– Ezzel kapcsolatban csak annyit akarok mondani, hogy keresünk kapust. De nem tudom azt megerősíteni, hogy ez Németh Gábor vagy akárki más – magyarázta Haraszti.

Olvasói sztorik