Hírek

Kissé hirtelen döntés volt

Németh Gábor bánja, hogy nem sikerült normálisabban lezárnia a kecskeméti időszakát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két helyen is edz Németh Gábor, a szabadon igazolható rutinos kapus. A 37 éves játékos hosszú és sikeres pályafutása során megfordult már a Haladás, Videoton, a Ferencváros, a Siófok, a Pécs, a Vasas és a Honvéd csapatában, legutóbb pedig Kecskeméten védett. Az alföldiektől meglepően hirtelen távozott a győri vereséget követően, napjainkban pedig az NB III Bakony-csoportjában szereplő Répcelaki SE-ben, valamint Szombathelyen, kapusedzővel is tréningezik.

A Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, még nem döntötte el, folytatja-e egyáltalán profi karrierjét.

– Továbbra sincs új csapata?
– Érdeklődés most is van irántam, de semmiféleképpen nem szeretném elkapkodni a döntést. Lehet, hogy csak télen lesz csapatom – nyilatkozta a Rangadó megkeresésére Németh Gábor.

– Honnan érdeklődnek?
– Leginkább az NB II-ből, de az első osztályból is volt már kérdezősködés, bár nem annyira konkrét.

– Mihez lenne kedve leginkább?
– Vegyes érzések vannak bennem, hiszen a családom már itt van Répcelakon, ezért szeretnék itt maradni a környéken, közel hozzájuk. Másrészt viszont érzek annyi erőt magamban, hogy még az NB I-ben vagy az NB II-ben védjek. De az is lehet, hogy abbahagyom a profi focit, és elmegyek az osztrák harmadosztályba.

– Ha már nem lesz profi, mivel akar foglalkozni civilként?
– Elképzeléseim, terveim vannak, de még semmi nem konkretizálódott. Legkésőbb november végéig, december elejéig várok, utána majd jobban ráállok erre a kérdésre is.

– A szezon elején, de már a bajnoki rajt után távozott Kecskemétről, talán a lehető legrosszabb időszakban…
– Ezért is nehéz most a helyzet, ezért is gondolkodom ennyit, hogy merre induljak. Több lehetőség is kínálkozik, de így alakult…

– Megbánt valamit?
– Kissé hirtelen döntés volt. Azt az egyet bántam meg, hogy nem ültünk le rendesen megbeszélni, hogy mi miért volt. Emiatt van egy kis tüske bennem, de van ilyen. Biztosan hibáztam benne én is, és Török Lászlóék is. Ez az egy dolog, ami csúnyának tűnik a befejezésben, ha tényleg ez lesz a befejezés. A kecskeméti időszakomnak mindenképpen a lezárása volt, de lehetett volna normálisabban is.

Olvasói sztorik