NB I

Szó sincs távozásról

Sifter Tamás állítja, csupán egy félreértés miatt szerepel a neve a távozó játékosok listájában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden megírtuk, hogy akár öten is távozhatnak az MVM Paks csapatából. A klub honlapján megjelent közlemény szerint a vezetőség a szakmai stábbal és a játékosokkal való egyeztetést követően megfelelő ajánlat esetén elengedi Kovács Attilát, Sifter Tamást, Simon Attilát és Sipeki Istvánt, illetve Pokorni Péter kapcsán kölcsönadásban gondolkodik. A 29 éves soproni születésű középpályás, Sifter Tamás 2010 nyara óta erősíti a csapatot. Eddigi pályafutása során már 190 élvonalbeli meccsen lépett pályára, és úgy tervezi, hogy a hogy a kétszázadikat is paksi színekben ünnepli majd. Nem tévedés: a Rangadó.hu érdeklődésére a játékos kijelentette, eszében sincs távozni, hiszen a neve csak egy félreértés miatt került rá arra a bizonyos listára…

– Hogy fogadta a hírt, miszerint távozhat a paksi klubtól?
– Távozásról szó sincs! Jövő nyárig van szerződésem, amelyet szeretnék kitölteni. Félreértés történt! A szezonzáró vacsora után megkérdeztem Haraszti Zsolt ügyvezetőt hogy, milyen feltételekkel engedne el. De ez csak egy érdeklődés volt, szó sincs arról, hogy tényleg távozni szeretnék. Mióta a hír napvilágot látott, már meg is beszéltük telefonon, hogy mindenképpen szeretnék maradni, hiszen nincs is okom távozni – mesélte Sifter Tamás.

– Elégedett a játéklehetőséggel, amit Tomiszlav Szivicstől kap?
– A legutolsó három meccs nem úgy sikerült számomra, ahogy szerettem volna, mert sérült voltam. De azért sem indokolja semmi, hogy távozzak, mert amikor egészeges voltam, kezdőként számított rám a vezetőedző, és minden meccset végigjátszottam. Nyilván lesznek változások a tél folyamán, és az is lehet, hogy rosszul jöttem ki az utolsó három fordulóból, mert akik ott játszottak, ahol én szoktam, maximálisan jól teljesítettek, bizonyítottak, és a csapat nyert. De állok elébe a versenynek, mert szeretném megtartani a helyemet.

– Eseménydús időszakon vannak túl… Hogyan foglalná össze az őszi idényt?
– Rázós őszünk volt, nem sok helyen fordul elő, hogy már egy forduló után edzőt váltanak. Azután következett Máté Csaba négymeccses időszaka, ami neki és a játékosoknak sem volt jó. Nem tudtuk, hogy ő marad-e az edző, vagy sem. Bizonytalanságban voltunk mindannyian, és erre az öt fordulóra rá is ment az őszünk. Gyengécske rajtot produkáltunk, utána jött Szivics mester, akivel hullámvölgyeink voltak. Előfordult, hogy nagyon jól játszottunk, és az is, hogy kevésbé. A végére talán kiegyenesedtünk, de ha jobban kaptuk volna el a rajtot, jobban indul a szezonunk, több pontot gyűjtöttünk volna, most előrébb lennénk a tabellán.

– Kihirdették, hogy távozhat, mégis marad. Ennek ellenére voltak már jelentkezők?
– Igen, volt már érdeklődés, aminek nyilván örülök, de még egyszer hangsúlyozom, hogy szeretném kitölteni a nyárig érvényes szerződésemet Pakson.

Olvasói sztorik