Fel kell kötni a nadrágot

Technikás, gyors törökökre számít Gera Zoltán, a magyar válogatott csapatkapitánya.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Gera Zoltán szerint fel kell kötni a nadrágot, mert technikás, gyors játékosokból áll a török csapat. Az észtországi győzelem után azonban optimistán kezdhetik a találkozót a házigazda magyarok, kedd este – írja az MLSZ honlapja.

Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland eltiltása kapcsán Gera Zoltán elmondta, tavaly a svédek ellen is sokan hiányoztak a kulcsemberek közül, mégis sikerült nyernünk, s most is hasonlóra készül a válogatott. A török újságírók arról érdeklődnek, fűti-e bosszúvágy a magyar csapatkapitányt, amiért a legutóbbi egymás elleni meccsen tizenegyes helyett piros lapot kapott egy egyértelmű szabálytalanság után, és ezzel el is vesztettük a meccset.

– Nem a törökök tehetnek arról, hogy nem kaptuk meg a tizenegyest, hanem a bíró, aki skót volt. Nagy csalódás volt, de inkább arra emlékszem vissza, hogy jól játszottunk azon a meccsen, és ha megkapjuk a büntetőt, akkor nyertünk volna – mondta a csapatkapitány. – A török válogatott kicserélődött a legutóbbi egymás elleni meccsünk óta. A keretük tele van jó játékosokkal, ebből a szempontból mindegy, hogy milyen összetételben lép pályára ellenfelünk, mindenképpen nagyon nehéz meccs vár ránk. Húsz azonos képességű játékosunk van, jó a csapategység, optimista vagyok.