Nemzetközi foci

Szalah durván beszólt Kloppnak, fontos pontokat szórt el a Liverpool

Justin Setterfield/Getty Images
Justin Setterfield/Getty Images

Csak 2-2-es döntetlent játszott a West Ham United otthonában a Liverpool az angol bajnokság 35. fordulójában. Mohamed Szalah összeveszett az edzőjével, Szoboszlai Dominik csak a 91. percben állt be.

A Pool fájdalmas vereséget szenvedett a hét közben az Everton ellen, ami után általános vélemény volt, hogy ha végleg nem is szállt ki a bajnoki címért zajló küzdelemből, de komoly hátrányba került a csapat az Arsenallal és a Manchester Cityvel szemben. Jürgen Klopp öt helyen változtatott a kezdőcsapaton, ennek az egyik áldozata volt Szoboszlai is.

Nem annyira jöttek be a változtatások, mert bár ugyan uralta az első félidőt a Liverpool, komoly zavart nem tudott kialakítani az ellenfél kapuja előtt leszámítva Díaz kapufa tövét eltaláló lövését. Ezzel szemben a West Ham United egy fejessel vezetést szerzett a szünet előtt.

Hamar jött a második félidőben a liverpooli egyenlítés, majd a vendégek addig nyomtak, míg a 65. percben már a vezetést is megszerezték, Gakpo fejese után a labda három(!) West Ham-játékoson is megpattant, mielőtt a kapuba ért volna.

Mégsem tudott nyerni a Liverpool, Michail Antonio ugyanis egy fejessel kiegyenlített a 77. percben. Ezt követően érkezett Mohamed Szalah és Darwin Núnez, majd később bejátszották, hogy az egyiptomi csatár elég vehemensen beszólt Kloppnak – vélhetően késeinek érezte a becserélését.

A heated exchange between Mohamed Salah & Jürgen Klopp
byu/dragon8811 insoccer

Elliott a 90. percben még eltalálta a lécet, de ennél közelebb már Szoboszlai 91. percben történt becserélése után sem járt a Liverpool, amely a harmadik helyen ragadt a bajnokságban.

Premier League, 35. forduló

West Ham United-Liverpool FC 2-2 (1-0)

Kapcsolódó
Centiméterekre járt a magyar csatár attól, hogy egy év után végre gólt szerezzen
Németh András a kapufát találta el a Braunschweig ellen, de csapata így is simán nyert 4-0-ra.
Olvasói sztorik