Hírek

Pihenőn a játékosok, munkában a stáb

A törökök elleni mérkőzésre készülő magyar válogatott tagjai vasárnap délutánig kimenőt kaptak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az észtek elleni győztes világbajnoki selejtező után a magyar válogatott szombaton megérkezett Telkibe, egy regeneráló edzés után a játékosok elhagyták az edzőtábort, és vasárnap délutánig kimenőt kaptak a szövetségi kapitánytól. A szombati edzésen a többiekkel együtt gyakorolt Koman Vladimir is, a középpályás keddi játékáról a további edzések után dönt a szakmai stáb – írja az MLSZ honlapja.

Míg a futballisták szabadidejüket töltik, a stáb tagjai az észtek elleni mérkőzés elemzésével foglalatoskodnak, illetve a törökök pénteki, Románia elleni selejtezőjének információit értékelik. A szakmai elemzés legfontosabb részleteit a játékosok a vasárnap délutáni edzés előtt ismerik meg.

A török keretben is voltak változások. Négy játékos kikerült a Románia elleni csapatból, kettő pedig bekerült. Kadir Balta, Selcuk Inan, Buruk Ylmaz és Mehmet Topal nem utazik Magyarországra, csatlakozott ellenben a kerethez két válogatott újonc, Serdar Kurtulus, a Gaziantepspor játékosa, valamint meglepetésre Jem Paul Karacan, az angol Reading FC labdarúgója, aki Londonban született, ciprusi török az édesapja, angol az édesanyja. 2011-ben ő volt a török utánpótlás-válogatott csapatkapitánya.

Olvasói sztorik