Hírek

Nem hiányoznak a hiányzók?!

Vass László szerint Dzsudzsák és Juhász nélkül is van esély a törökök ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Rendkívül nehezen megszerzett, de értékes győzelemnek értékelték az észtek elleni 1-0-s pénteki sikert a magyar válogatott játékosai. Egervári Sándor együttese kedden a törökök ellen lép pályára a Puskás Ferenc Stadionban a világbajnoki selejtezősorozatban.

A tallinni összecsapást az ötvenedik válogatott fellépésén szereplő Hajnal Tamás gólja döntötte el a második félidő elején. A törökök elleni meccsre Juhász Roland és Dzsudzsák Balázs kiesésével két alapemberét veszítette el az együttes, hiszen előbbi a védelem vezérének számít, míg utóbbi nyolc góljával az Egervári-korszak egyik legeredményesebb futballistája.

– Nagyon fontos győzelmet aratott a válogatott, amely szervezett volt, de több játékos továbbra sincs csúcsformában, ismét többen pályára léptek azok közül, akik a klubjukban nincsenek tűzben, ebből kifolyólag nehezebben kerülnek ziccerbe, és folyamatos játék nem alakul ki – értékelte a látottakat a Rangadó.hu szakértője, Vass László, az RTK-Vasló vezetőedzője. – Azért is volt nehéz a mérkőzés, mert az észtek maximálisan megtartották szervezettségüket az egész meccs folyamán. A magyarok mutatott játéka előrelépés volt az előz mérkőzéshez képest, de ne feledjük, mindenki úgy játszik, ahogy hagyja az ellenfél. Ha a szervezettségünk egy kis kreativitással társul, akkor óvatos, taktikus játékkal itthon tudjuk tartani a három pontot a törökök ellen. Ha viszont nekik megyünk, az biztosan nem sok jóra vezet. Juhász Roland és Dzsudzsák Balázs abszolút nem voltak meghatározók az elmúlt meccseken, ezért szerintem a játékuk nem fog hiányozni, mert olyan a keretünk, hogy megfelelően tudják őket pótolni. Talán a jelenlétük fog hiányozni a hangulat miatt, hiszen mindketten alapemberek.

Olvasói sztorik