Hírek

Koman Vladimir nem játszhat pénteken

Egervári Sándor elárulta, már csak egy kérdőjel van a kezdőcsapatban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott megtartotta a pénteki meccs előtti utolsó edzését a tallinni A La Coq Arenában – írja az MLSZ honlapja.

Egervári Sándor szövetségi kapitány sajtótájékoztatón válaszolt az észt újságírók kérdéseire, akik a többi között afelől érdeklődtek, hogy a hollandok elleni vereség után a kapitány érez-e feszültséget a csapaton belül, és természetesen a várakozásairól is kifaggatták. Egervári elmondta, hogy jó erőkből álló csapatnak tartja a hazai együttest, de a magyar válogatottnak, saját céljai megvalósítása érdekében, ezen a mérkőzésen nem szabad pontot vesztenie.

Az edzésen kétkapus játék is szerepelt a programban, de ezen egyelőre nem a kezdőcsapat szerepelt. A kerettagok közül mindenki teljes értékű edzésmunkát végzett. A szövetségi kapitány annyit elárult, hogy immár tíz helyen eldőlt, kik futnak ki péntek este a pályára, és csupán egy kérdőjel van a péntek esti kezdőcsapatot illetően.

Koman Vladimir azonban biztosan nem játszhat pénteken. A középpályás nem hagyott ki egyetlen edzést sem, de nincs száz százalékos állapotban. Koman kisebb sérüléssel edzett a telki edzőtáborban, a combközelítő izmát fájlalta a gyakorlások után. Az FK Krasznodar játékosa a válogatott csütörtök esti edzését követően jelezte, hogy panaszai nem szűntek meg, ezért a szakmai stáb – a Szilágyi György doktorral való konzultációt követően – úgy döntött, hogy nem kockáztatja a szerepeltetését. Ez azt jelenti, hogy Koman pénteken a cserepadra sem ül le, remélhetőleg a keddi, törökök elleni hazai mérkőzésen már számíthat rá Egervári Sándor.

Olvasói sztorik