Hírek

Korcsmár és Koman is edzésben

A magyar válogatott vasárnap egy edzéssel készült a törökök elleni világbajnoki selejtezőre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csapat két sérültje, Koman Vladimir és Korcsmár Zsolt is a többiekkel együtt gyakorolt, az FK Krasznodar középpályása már teljesen panaszmentes, míg az észtek ellen cserét kérő védő még érzi ugyan a rúgást, de kisebb fájdalmai ellenére együtt végezte a feladatokat a társakkal. Érdekesség, hogy a két sárga lapja miatt a keddi meccsen eltiltását töltő Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland is az edzőtáborban maradt, mindketten végigdolgozzák az edzéseket, ezzel is a csapategység erősségét szimbolizálva.

A törökök a pénteki vereségük ellenére is nagyfokú érdeklődést mutatnak a keddi meccs iránt, vasárnap több újságírójuk is elutazott Telkibe, hogy fotókat készítsen az edzőtáborba érkező magyar játékosokról.

Este egy kisebb ünneplésre is sor kerül Telkiben, a félszázadik válogatottságán győztes gólt szerző Hajnal Tamást köszöntik a többiek. Ha minden jól megy, a keddi összecsapás után is lesz alkalom az ünneplésre, a következő gól a csapat ötvenedik találata lesz a 25. meccsére készülő Egervári Sándor irányítása alatt, míg ha csak a tétmeccseket vesszük alapul, akkor a harmincadik.

A kedd esti mérkőzésre múlt péntekig 18300 szurkoló váltott jegyet – írja az MLSZ honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik