Hírek

Megérkezett a csapat Andorrába

Hosszú utazás után érkezett meg csütörtökön Andorrába a magyar válogatott, amely pénteken első mérkőzését játssza a 2014-es brazíliai világbajnokság selejtezősorozatában.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A nemzeti csapattól kapott tájékoztatás alapján Egervári Sándor együttese 8:30-kor indult útnak a telki edzőközpontból és 16 óra után foglalta el szállását Andorra La Vellában. A szakember egy rövid pihenőt követően családias hangulatú sajtótájékoztatót tartott, amelyen – a korábban a Real Madridban futballozó Szalai Ádám tolmácsolásával – elmondta, hogy többször is megnézték pénteki ellenfelüket, s főként a lengyelek elleni összecsapásukat elemezték. Andorra eddig mindössze háromszor győzött története során.

Ezt követően a festői szépségű városban Egervári edzést vezényelt a csapatnak, amely igazán otthon érezhette magát, ugyanis a gyakorlás alatt a szervezők többször is „elpróbálták” a magyar himnuszt. A szövetségi kapitány pénteken 11 órakor hirdeti ki kezdőcsapatát.

A magyar válogatott pénteken 20:30-tól játszik Andorrában, majd négy nappal később a Puskás Ferenc Stadionban, ugyancsak 20:30-tól a vb-ezüstérmes hollandokat látja vendégül. Az MLSZ tájékoztatása szerint jól fogynak a jegyek az utóbbi összecsapásra, szerda délutánig 15.300 belépő talált gazdára.

Az Andorra elleni találkozót az M1 televízió élőben közvetíti 20:15-től.

Olvasói sztorik