Hírek

Filmet forgatnak a válogatottról

Út Rióba munkacímmel készül egész estés televíziófilm a magyar válogatott pénteken kezdődő világbajnoki selejtezősorozatáról, és az esetleges vb-szerepléséről.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Habár sokak szerint nagy merészségre vall, hogy a selejtezők rajtja előtt máris a riói világbajnoki szereplésről szövögetnek merész álmokat, Kovács Gábor, a készülő film producere optimistán tekint a jövőbe – írja a Bors.

– Nem elegáns előre inni a medve bőrére, ám ez az együttes kijuthat Brazíliába – vélekedett az Andorrába is kiutazó Kovács Gábor, akit a nagyközönség az Üvegtigris-filmek egyik alkotójaként ismerhet. – A februári magyar–bolgárral már meg is kezdtük a munkát. Nem a meccseket, inkább a kulisszák mögötti történéseket akarjuk megörökíteni. S ha nem jutunk ki Rióba? Ez benne van a pakliban, de miért ne lehetnék derűlátók?

– Az MLSZ minden segítséget megad, hogy a készítők olyan helyekre is bejussanak, ahová mások nem – mondta Sztancsik Tamás, a válogatott sajtófőnöke. – Úgy néz ki, a FIFA, illetve a csoportellenfelek engedélyét is megkapjuk, így az idegenbeli meccsek forgatása is zavartalanul folyhat.

A készülő filmet Muhi András Pires rendezi, aki tíz évig játszott a Fradiban. A finanszírozását a szponzori háttérmegteremtéséig a producer állja.

Olvasói sztorik