Hírek

Gyömbér Gábor is csatlakozott a kerethez

Pintér Ádám sérülése nem jön rendbe a következő napokban, ezért Egervári Sándor újabb biztonsági tartalékot hívott be a válogatottba.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Szabics Imre után Pintér Ádám sem léphet pályára a válogatott első világbajnoki selejtezőin, Andorra és Hollandia ellen. A spanyol Real Zaragoza légiósa a múlt hétvégén rúgást kapott egy bajnoki meccsen, valamint aláfordult a bokája. Miután együttese nem rendelkezett már cserelehetőséggel, a középpályás végigjátszotta a találkozót, Telkiben azonban kiderült, sérülése nem teszi lehetővé, hogy pályára lépjen az első világbajnoki selejtezőkön – áll az MLSZ honlapján.

Az MRI-vizsgálat után felállított diagnózis szerint Pintér ugrócsontjából egy kis darab letört, ilyen esetben a gyógyulás több hétig is eltart, a labdarúgónak ezért hosszabb időszakot kell majd kihagynia.

Egervári Sándor úgy döntött, hogy a kieső középpályás helyére a biztonsági tartaléknak jelölt ferencvárosi játékost, Gyömbér Gábort hívja meg a csapatba, a futballista szerda este csatlakozik a kerethez. A válogatottsággal még nem rendelkező Gyömbér a második játékos, aki a biztonsági tartalékok közül került az együttesbe, korábban Koltai Tamás csatlakozott a csapathoz.

Az edzőtábort kedden elhagyó Szabics Imre mellett a kisebb sérüléssel bajlódó Mészáros Norbert és Pintér Ádám sem léphet pályára pénteken, illetve vírusos megbetegedése után Varga József sincs még olyan állapotban, hogy vállalni tudja a találkozót.

Olvasói sztorik