Futsal

Lerendezték az újoncot Gödöllőn

Továbbra is nyeretlen az 1. FC Veszprém a teremlabdarúgó NB I-ben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tavalyi év újoncaként a Gödöllői Bikák a dobogóig meneteltek. Ezt a sikert nagy valószínűséggel nem élhetik majd át az első osztályba idén feljutott veszprémiek, akik nyeretlen sereghajtóként érkeztek hétfő este az egyetemi sportcsarnokba – tudósít a Gödöllői Hírek.

Egyfajta zsákbamacskát jelentettek a csapatok egymás számára, hiszen ezt megelőzően nem rendeztek Gödöllő–Veszprém mérkőzést a sportág történetében. A kezdeti tapogatózást Nagy Roland gólja törte meg a kilencedik perc végén, aki nem sokkal később duplázott. Egy kontrából szépítettek a harcos veszprémiek, de a másik saját nevelésű játékos, Lovrencsics Balázs – kissé öngól-gyanús – találatával újra kettőre duzzadt a különbség a riválisok között.

A fordulást követően Biczi Gábornak mindössze nyolc másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy növelje csapata előnyét. A folytatásban a vendégek előtt is adódott gólszerzési lehetőség, de ziccereik kimaradtak. Nem úgy a gödöllőiek egyik lehetősége, amiből Fehér Krisztián beállította a végeredményt.

Hét forduló után a Gödöllői Bikák 13 ponttal a negyedik helyen állnak a tabellán, a veszprémiek továbbra is nyeretlenül sereghajtók.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 7. forduló

DEAC Armada Futsal Club – Admiral-Haladás VSE 9-6 (3-2)

Gólszerzők: Berecz (2., 12., 25., 32.), Fekete V. (20., 23.), Szabó Cs. (22.), Tar (28.), Szalánczi (40.), illetve Balikó (13.), Halmos (20.), Jáger (29.), Egle (30.), Németh P. (34., 38.)

Gödöllői Bikák – 1. FC Veszprém 5-1 (3-1)

Gólszerzők: Nagy R. (9., 12.), Pálfi (öngól 14.), Biczi (20.), Fehér K. (26.), illetve Szabadfi (14.)

Üllő FC Cső-Montage – Colorspectrum Aramis 3-7 (3-6)

Gólszerzők: Lantos (1.), Krizbai (4., 6.), illetve Frank (2.), Csopaki (3., 8., 15.), Sámson (9., 18.), Hasenauer (39.)

Pénteken játszották: Rubeola FC Csömör – MAFC-BME-Docler-Akadémia 6-5

A Rába ETO – Újszegedi TC mérkőzést elhalasztották.

Olvasói sztorik