Futsal

Csőbe húzzák az Aramist?

A budaörsiek nem mehetnek biztosra Üllőn a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának hetedik fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ismét egy csonkakör a futsal élvonalban: a bajnoki címvédő Rába ETO ezúttal is halasztani kényszerült, hiszen az UEFA Futsal Cup elitkörében szerepel, Grúziában.

Egy mérkőzést már pénteken lejátszottak, a Rubeola FC Csömör hazai pályán 6-5-re nyert a MAFC ellen. A győztes csapatban Simon Péter mesterhármast szerzett, és volt két kiállítás is.

Hétfőn a DEAC Armada az Admiral-Haladás VSE együttesét látja vendégül. A Debrecen a legutóbbi hazai meccsén megszerezte első pontjait, aminek a MAFC látta kárát. A hosszú utazás előtt álló szombathelyiek az előző idényben igen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, de ebben a szezonban ez nem mondható el róluk: váratlan siker idegenben, majd meglepő vereség otthon. Kérdés, most melyik arcát mutatja a Haladás. Amennyiben a szebbiket, jó esélye van a győzelemre, ellenkező esetben meglepheti őket a hajdúsági alakulat – áll a futsal.hungary.hu előzetesében.

A Gödöllő-Vasas vegyes csapat az újonc Veszprémet fogadja. Egyre nehezebb helyzetben vannak a vendégek, hiszen egyedüliként nyeretlenek a mezőnyben, és az ígéretes kezdés után folyamatosan csúsztak lefelé a tabellán, jelenleg az utolsó helyen szerénykednek. Talán a legfőbb oka az eredménytelenségnek a rúgott gólok száma. A hiba abban keresendő, hiszen a három hazai találkozón egy szerzett találat nehezen minősíthető. Rájuk férne a javítás, de ez nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a Gödöllő vendégei lesznek, akik legutóbb az Aramis otthonából hozták el a három bajnoki pontot, javítva a legutóbbi hazai, Haladás elleni fiaskójukat.

Az Üllő FC Cső-Montage – Colorspectrum Aramis párosítás első blikkre nem tűnik valami izgalmasnak, de mindjárt már a helyzet, ha hozzátesszük, hogy a házigazdák az előző fordulóban szerezték meg első győzelmüket, a vendégek viszont épp egy hete kaptak ki először! Jót tett az edzőváltás az üllőieknek: továbbjutás a kupában, majd megszületett az első bajnoki győzelem Szombathelyen, drámai körülmények között. Ez a három pont visszahozhatja a csapat önbizalmát. A találkozó esélyese papíron a vendégcsapat, de az erőre kapó hazaiak képesek lehetnek újabb bravúrra.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 7. forduló

Rubeola FC Csömör – MAFC-BME-Docler Akadémia 6-5 (2-2)

Gólszerzők: Simon P. (9., 30., 36.), Érsek (11.), Varga Cs. (21.), Hosszú (37.), illetve Sivák (2., 37.), Kertész (18., 27.), Rajnay (25.)

Kiállítva: Lakos (24.), Tvaruska (25.) mindkettő Rubeola

Október 15. hétfő

18.30: DEAC Armada Futsal Club – Admiral-Haladás VSE

19.30: Gödöllői Bikák – 1. FC Veszprém

19.30: Üllő FC Cső-Montage – Colorspectrum Aramis

A Rába ETO – Újszegedi TC mérkőzést elhalasztották.

Szabadnapos: Mezei-Vill FC Berettyóújfalu

Olvasói sztorik