Futsal

Már a Cső-Montage sem nyeretlen

Az üllőiek Szombathelyen szerezték meg első győzelmüket a teremlabdarúgó NB I alapszakaszában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Két másodperccel a vége előtt kapott góllal maradt alul az Admiral-Haladás VSE a hatodik forduló előtt még sereghajtó Cső-Montage együttesével szemben a hétfő esti bajnoki találkozón – áll a szombathelyi klub sajtóanyagában.

Az üllőiek eddig valamennyi meccsüket elveszítették, így a találkozó esélyese a házigazda volt. Az első percek tapogatózó játéka után a vendégek szerezték meg a vezetést. Az Admiral nem sokkal később egyenlített, ám csak rövid ideig örülhetett, hiszen kisvártatva ismét a Cső-Montage-nál volt az előny.

A rengeteg ütközéssel, szabálytalansággal tarkított összecsapáson elsőként Kottán Krisztián kapott piros lapot, miután a gólhelyzetben kilépő csatárt buktatta. Az emberelőnyt kihasználta a Cső-Montage. A kétgólos hátrányban a hazaiak támadtak, beszorították ellenfelüket, gólt azonban mégsem ők, hanem riválisuk szerzett a szünet előtt. Az első játékrész lefújása után Pótát állította ki a játékvezető, miután ütközött a Haladás kapusával, Németh Krisztiánnal.

A második félidőt emberelőnyben kezdte a szombathelyi csapat, Horváth Levente vezetőedző lehozta a kapust is, ám az öt a három elleni játék sem hozott hazai találatot. Nem sokkal később azonban megszületett a szépítés, de újra válaszolni tudott a sereghajtó: Joó megkapta második sárgáját, így újra emberelőnyből volt eredményes a Cső-Montage.

A hajrának háromgólos hátránnyal vágott neki az Admiral-Haladás, de nem adták fel a hazaiak, és Bogyó, valamint Jáger vezérletével ki egyenlítettek az utolsó percben! 5-5 volt az állás, és 5-5 volt a szabálytalanságok aránya is. A szombathelyieknél volt a labda, ám Halmos elveszítette azt, majd faultolta a vendégek támadóját két és fél másodperccel a lefújás előtt. Az üllőiek tízmétereshez jutottak, amelyet értékesítettek is, így megszerezték a három pontot.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 6. forduló

Admiral-Haladás VSE – Üllő FC Cső-Montage 5-6 (1-4)

Gólszerzők: Horváth P. (7.), Jáger (28., 38.), Bogyó (36., 40.), illetve Simon Zs. (5., 19.), Krizbai (10., 31., 40.), Magyar (16.)
Kiállítva: Kottán (10.), Joó (30.), illetve Póta (20.)

Colorspectrum Aramis – Gödöllői Bikák 2-5 (1-4)

Gólszerzők: Csopaki (3., 22.), illetve André (4.), Fehér K. (10.), Jenei (13., 20.), Ughy (29.)

Újszegedi TC – DEAC Armada Futsal Club 9-4 (5-1)

Gólszerzők: Dürgő (4. 13.), Takács R. (6., 7.), Hernády (10.), Polczer (22., 32.), Tóth A. (34.), Trucz (39.), illetve Berecz (12., 22., 23), Tar (27.)

Pénteken játszották: Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Rubeola FC Csömör 6-1

A MAFC-BME-Docler Akadémia – Rába ETO mérkőzést elhalasztották.

Az 1. FC Veszprém szabadnapos.

Olvasói sztorik