Futsal

Új edző a Cső-Montage élén

Jávor István lett az üllői teremlabdarúgó-csapat új vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az ötödik fordulót követő kéthetes bajnoki szünet nagy változást hozott az Üllő FC Cső-Montage NB I-es teremlabdarúgó-csapatának életében – írja a klub honlapja.

Gubó János elnök a szezon előtt megköszönte Illés Imre munkáját, és a volt pályaedzőt, Szentandrási Zsoltot nevezte ki a csapat élére. A klub volt játékosa, az immár A-licences képesítéssel, nem kevés futsal-múlttal és nagypályás edzői tapasztalattal rendelkező szakember minden tudását latba vetette a jó szereplés érdekében, ami azonban nem nyilvánult meg az eredményességben: öt forduló után öt vereség és nulla pont a Cső-Montage bajnoki mutatója!

A rossz szereplés, valamint a csapat irányvesztése elég nyomós indok egy edző eltávolításához, ami be is következett. Gubó János úgy vélekedett, 14 játékos nem küldhető el egy csapattól, így alternatívaként csak az edzőváltás maradt.

Az utód a nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, a klubnál korábban játékosként és edzőként is tevékenykedő, 115-szörös válogatott Jávor István lett. A negyvenéves szakvezető korábban a Rubeola FC Csömör, és az Újpest színeiben is játszott. A szakmai igazgatói tisztséget továbbra is Tóth Miklós tölti be.

Az új tréner a szerdai Magyar Kupa-meccsen, a Bábolna Natural Meat Törökszentmiklós otthonában mutatkozik be, a hatodik bajnoki fordulóban pedig a szombathelyi Admiral-Haladás VSE otthonában lesz jelenése együttesének, október 8-án, hétfőn.

Olvasói sztorik