Futsal

Gödöllőre utazik az Admiral

A pontszerzés reményében lépnek pályára a szombathelyiek a Gödöllő-Vasas vegyes csapat otthonában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Admiral-Haladás VSE élvonalbeli teremlabdarúgó-csapata a jelenlegi bajnoki idény második idegenbeli találkozójára készül. Ezúttal Gödöllőre látogatnak a szombathelyiek – áll a klub sajtóanyagában.

A múlt héten megszerezte első győzelmét a vasi együttes: az újonc Veszprém ellen 6-4 lett a végeredmény. Két vereség után tehát kozmetikáztak valamit a táblázaton elfoglalt helyükön a szombathelyiek. A Gödöllői Bikák kisebb szenzációval kezdték a bajnokságot: győztek Berettyóújfaluban, majd ikszeltek a MAFC-cal, ám a múlt héten az Újszegedi TC vendégeként kikaptak 5-2-re. Egyelőre tehát megjósolhatatlan az eddigi eredmények alapján a hétfői találkozó végkimenetele. A meccs 19:30-kor kezdődik a gödöllői Szent István Egyetem sportcsarnokában.

– A Veszprém ellen aratott győzelem feldobta a fiúkat, jó hangulatban teltek a héten a tréningek – mesélte Horváth Levente, a szombathelyiek vezetőedzője. – Természetesen a minimális célunk a pontszerzés Gödöllőn. Rutinos csapat lesz az ellenfelünk, ám amolyan sötét lónak titulálnám őket, hiszen a Gödöllő és a Vasas vegyítése után létrejött együttesnél nem tudni, melyik arcukat mutatják. Nyertek Berettyóújfaluban, ám a Szegedtől kikaptak, a MAFC-cal pedig döntetlent játszottak. Tudjuk, hogy jó a játékosállományuk, ám kérdés, hétfőn milyen állapotban lesznek. Balikó Milán és Németh Péter továbbra is sérült, így ők biztosan nem utazhatnak velünk, sőt Kottán Krisztián is kisebb sérüléssel bajlódik, de ő a keretben ott lesz. Németh Krisztián egy mérkőzésre szóló eltiltása lejárt, így visszatér a kapuba.

Olvasói sztorik