Futsal

Pontszerzésre készül az Admiral

Az Admiral-Haladás VSE a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának harmadik fordulójában a Colorspectrum Aramis vendége lesz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első fordulóban némi meglepetésre vereséget szenvedtek a szombathelyiek: az Újszegedi TC vitte el a három pontot a vasiak otthonából. A második körben szabadnapos volt az Admiral, amely így a harmadik hétfőn a második mérkőzésére készülhet – áll a klub sajtóanyagában.

A Colorspectrum Aramis a MAFC 5-0-s legyőzésével indította a bajnokságot, majd a szegediek otthonában háromszor is egyenlíteni tudott: a 3-3-hoz kellett az utolsó percben rúgott gól is.

– Az első fordulóban elszenvedett vereséget kiheverte már az együttes, ráadásul a Dunakeszi Kinizsi elleni felkészülési mérkőzésen már felszabadultan is tudtunk játszani – magyarázta Horváth Levente, a szombathelyiek vezetőedzője. – Volt ugyanannyi helyzetünk, mint a szegediek ellen, ám most 15 gólt rúgtunk, szemben az első fordulóbeli eggyel. Tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon jó csapat az Aramis. A Győr után a budaörsieknek van a legjobb játékosállományuk, ám nekünk valahogyan ki kell javítanunk az első fordulóbeli botlást, azaz pontot, pontokat kell elhoznunk. Nem könnyíti a helyzetünket, hogy a kéztörés miatt már a Szeged ellen is hiányzó Koronczai Roland mellett a csapatkapitány, Németh Péter is hónapokra kidőlt, úgyszintén a nagypályás találkozókon a hétvégén megsérült Jáger Sándor és Balikó Tamás is. Ennek ellenére nem feltartott kézzel megyünk az Aramishoz. Fél egykor indulunk el Szombathelyről, és 12 óra múlva „pontosan” szeretnénk visszatérni.

Olvasói sztorik