Futsal

Kidőlt a szombathelyi kapitány

Hosszú hetekre vált harcképtelenné Németh Péter, az Admiral-Haladás VSE élvonalbeli teremlabdarúgó-csapatának kapitánya.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A szombathelyiek tréningekkel és edzőmeccsel készülnek a hétfői, Aramis elleni idegenbeli összecsapásra – áll a klub sajtóanyagában.

– Tréningezünk, ma pedig Győrbe utazunk, ahol megtekintjük az ETO futsalcsapatának BL-mérkőzését mesélte Horváth Levente vezetőedző. – Ezt követően nem térünk nyomban haza, ugyanis a Dunakeszi gárdájával játszunk egyet. Nehezíti a felkészülésünket, hogy Koronczai mellett Németh Péter is kidőlt. Beszakadt a vádlija, így vele öt-hat hétig nem számolhatok. Mondanom sem kell, mekkora érvágás az ő elvesztése. Egyébként sem lett volna könnyű dolgunk az Aramis otthonában, így még nehezebb lesz. Aktuális riválisunk a hétvégén, Szegeden játszott 3-3-as döntetlent, a nyitófordulóban viszont 5-0-ra nyert hazai környezetben. Mi viszont elrontottuk a rajtot, tehát az Aramistól mindenképpen pontot, pontokat kell hoznunk. Bízom a fiúkban, készülünk becsülettel.

Olvasói sztorik