Futsal

Edzőváltás az Admiral-Haladásnál

Pálmay Tamás helyett Horváth Levente lett a szombathelyi teremlabdarúgó-csapat edzője.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Alakul az Admiral-Haladás VSE élvonalbeli teremlabdarúgó-csapatának kerete: már vannak távozók és érkezők is – írja a futsal-hungary.hu.

A vasiak újoncként a felsőházban, a hetedik helyen zárták az elmúlt bajnokságot. A klubvezetés most a játékosállomány frissítésén, megerősítésén dolgozik. Az biztos, hogy az új vezetőedző, Horváth Levente által irányított szakmai stáb a tavalyi keretből Póta Balázs és Krancz József játékára nem tart igényt. Távozik Kádas Miklós is, őt munkahelyi elfoglaltság szólítja Németországba. Az érkezési oldalon eddig egy név szerepel: Sipos Gábor. A 32 éves, Ausztriában futballozó kapus már szerepelt az Admiralban, a 2010–2011-es NB II-es szezonban.

Az U19-csapatból öt fiatal, Schreiber Ádám, Bíró Renátó, Németh Bálint, Ágoston Szilárd és Doma Péter kezdi a felkészülést a felnőttekkel. Amennyiben valamelyikük még nem fér be az első csapat szűk keretébe, akkor kölcsönbe az NB II-es egyetemi klubhoz kerül. A Szombathelyi Egyetemi SE két játékosát, Joó Bálintot és Balikó Tamást szintén kipróbálja a felkészülés során az Admiral, továbbá tárgyalásban állnak az Üllő FC-Cső Montage egyik korábbi, rutinos játékosával, aki komoly erősítést jelentene, de nevet ebben az esetben nem mondtak.

Az Admiral-Haladás VSE július 8-án egy fonyódi csapatépítő edzőtáborral kezdi a felkészülést, a tényleges munka július 10-én, kedden kezdődik. A bajnokság várhatóan augusztus végén rajtol.

Olvasói sztorik