Futsal

Az újonc Veszprém sikere

Már csak egy hónap van hátra a teremlabdarúgó-bajnokság rajtjáig, ezért gőzerővel készülnek a csapatok.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombathely futsalcsapata a második NB I-es idényére készül. A cél az, hogy a 2011–2012-es bajnokságban elért hetedik helyet felülmúlják az új edző, Horváth Levente tanítványai – áll a klub sajtóanyagában.

Az Admiral-Haladás VSE legutóbb az élvonalbeli újonc 1. FC Veszprém együttesét fogadta a felkészülés jegyében. A találkozó az előre megbeszéltek alapján háromszor 25 percig tartott. A vendég bakonyiak 7-6-ra győztek.

A találkozó a vasiak közül Bagó Gábor és Kottán Krisztián betegség miatt kénytelen volt kihagyni, viszont már pályára léphetett a műtétje után az első szombathelyi futsalválogatott, Halmos Máté.

– Kilencvenöt százalékban megvan az a játékosállomány, amely alkotni fogja az Admiral-Haladás VSE keretét a következő idényben – mondta Horváth Levente, vezetőedző. – Szeretnénk, ha Sipos Gábor ismét védene nálunk, azonban még nincs aláírt szerződés a kapus és az egyesület között. Ideálisnak találnám, ha 13 mezőnyjátékossal és három kapussal vághatnánk neki az elkövetkezendő idénynek.

Olvasói sztorik